Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Parte de Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeElevenYears
2 719
Llama 08-445 84 60 Compartir

Fastighetsbyrån har två kontor i området, ett i Vällingby Centrum och ett i Åkermyntan Centrum i Hässelby Villastad. Vi har förmedlat bostäder här sedan 1998 och är idag Hässelby/Vällingby/Spångas mest anlitade mäklarbyrå med flera hundra genomförda bostadsaffärer varje år. Med vår breda erfarenhet, vårt starka engagemang...

2719 omdömen om Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Sedan starten hos Reco 2013

Björn S
Compró su casa con ayuda de Jimmy Solkarin parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Jimmy är rak, tydlig och enkel att ställa frågor till. Han är tillgänglig för frågor utöver det som förväntas och bemöter alla med en professionell attityd.

Marcus L
Compró su apartamento con ayuda de Josef Gubrail parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

Pålitlig och trygg. Kan sina objekt bra! Har anlitat honom innan och väljer att fortsätta .

Sofia Ö
Vendió su apartamento con ayuda de Josef Gubrail parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

Engagerad och snabb mäklare med stort kontaktnät. Josef var den som tipsade vår köpare om lägenheten som ledde till försäljning.

Hossein H
Vällingby Centrum

Jag känner mig trygg med honom och han var kunnig inom sitt område.

Najeeba S
Vällingby Parkstad / Råcksta

Han är snäll, duktig och professionell.

Camilla Beata Margareta T
Vendió su casa con ayuda de Emil Wahlberg parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Vänlig, effektiv och tålmodig. Bra på att följa upp och återkoppla.

Patrik N
Vendió su casa con ayuda de Zaid Jarjes parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Vinsta

Mycket kompetent mäklare med ett förtroendegivande intryck.

Ivan J
Vendió su apartamento con ayuda de Nikola Markulic parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Spånga - Bromsten

En proffs i jobbet, går att lita på att han kommer att hitta rätt köpare, tydlig och bra information hela tiden, dessutom väldigt trevlig.

Svar från Nikola Markulic

Hvala puno (stort tack) Ivane! Det betyder väldigt mycket för mig att du upplever min insats som din mäklare på just det här sättet. Så länge jag får tid och förtroende så löser jag alltid den bästa tänkbara försäljningen. Om ni behöver något mer från mig så är det bara att slå mig en signal, fram tills dess får jag önska er ett riktigt trevligt nästa kapitel i Kroatien!

Annika S
Vendió su casa con ayuda de Jimmy Solkarin parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Vi är verkligen så väldigt nöjda med Jimmy Solkarin som mäklare. Han har en rad goda egenskaper: Han är tydlig, trevlig, lätt att få tag på och har ett mycket fint bemötande av såväl oss som säljare som mot köpare. Genom hela processen har han gett oss råd och stöd kring alla de frågor som dyker upp under en försäljning. Vi sålde vårt hus bara två dagar efter första visningen - långt över vår förväntan. Vi rekommenderar verkligen Jimmy!

Kristina S
Vendió su casa con ayuda de Jimmy Armasson parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

Mycket kunnig med förmåga att lyssna och förstå både säljare och köpare för bästa resultat.

Xiaofen W
Vällingby - Kälvesta

Jag tycker att Jimmy har gjort en fantastisk jobb med allt. Vi är nöjda med hur det gick för både köpet och försäljningen av vår bostad.

Malcolm D
Compró su apartamento con ayuda de Alexander Elezov parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Johannelund

Hjälpsam, snabb, svarade när man hörde av sig på telefon.

Annica V
Escribió sobre Emil Wahlberg parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Emil var mycket lugn och har hög tillgänglighet och engagemang i vår försäljning. Han är en mäklare du uppskattar om du inte vill ha ett starkt säljdriv i din process/kommunikation utan mer en lugn relation. Dock tror jag att han hade lite mycket att göra så det var ett antal mindre saker som blev fel under processen men som rättades till efter att vi noterat det. De viktiga mötena vid försäljningstillfällena var oerhört stressade från mäklare vilket gick bra denna gång då både säljare och köpare hade gjort denna process vid ett antal gånger tidigare men hade kunnat skapa problem.

Contenido ofensivo
Elegir motivo:
Jan Mikael S
Vendió su casa con ayuda de Deedar Hadi parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Mycket proffsig, förstår sig på vårt område och hittad köpare snabbt, tydlig och bra information hela tiden, dessutom väldigt trevlig.

Nico
Compró su casa con ayuda de Deedar Hadi parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Deedar inger ett lugnt och proffsigt intryck, tydlig i kommunikationen, svarar på alla frågor och funderingar som man kan ha vid ett husköp.

Franz U
Vendió su apartamento con ayuda de Sara Rhawi parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

Sara är otroligt duktig och engagerad! Hon finns alltid tillgänglig och hjälper till med stor entusiasm! Hon är en fantastiskt duktig mäklare som vi helhjärtat rekommenderar!

Svar från Sara Rhawi

Stort tack för era varma ord! Det betyder så mycket att höra att ni uppskattar mitt engagemang och att jag kunnat finnas där för er under hela processen. Det har varit en glädje att få arbeta med er. Tack! 😊 MVH, Sara Rhawi, Fastighetsbyrån

Najma Abshir M
Vällingby Parkstad / Råcksta

Vi har varit jättenöjda med Sara hon är toppen mäklare!

Svar från Sara Rhawi

Tack för det fina orden Najma! Det har varit en ära att få hjälpa er med denna försäljning! Varma hälsningar, Sara Rhawi, Fastighetsbyrån

David J
Compró su apartamento con ayuda de Sara Rhawi parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

Smidigt, proffsigt bemötande och hantering av mitt lägenhetsköp.

Svar från Sara Rhawi

Stort tack David! Du har varit helt fantastiska att arbeta med, hoppas du kommer stortrivas i din nya lägenhet! Varma hälsningar, Sara Rhawi, Fastighetsbyrån

Hamid S
Hässelby Norra Villastad

Bra planering. Trevlig och kunnig mäklare.

Love B
Compró su apartamento con ayuda de Nikola Markulic parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

Nikola är supertrevlig och hjälpsam. Lätt att få tag på vid frågor som dyker upp.

Svar från Nikola Markulic

Tack så hemskt mycket Love! Jag tror verkligen du kommer stormtrivas i din nya lägenhet. Vi syns när det är dags för nyckelöverlämningen! Och om du undrar något innan dess, så vet du var du har mig, bara att ringa :) Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån Vällingby/Hässelby/Spånga 070 822 3380

Bhavana R
Compró su casa con ayuda de Linn Lindblad parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Hon var jätte trevlig och hjälpsam.

Magnus T
Vällingby - Grimsta

Nikola är en mycket kompetent mäklare och har väldigt bra lokalkännedom. Jag sålde en lägenhet i Grimsta nyligen och kan varmt rekommendera Nikola och Fastighetsbyrån. Jag kommer definitivt att anlita Nikola igen om jag ska köpa eller sälja en lägenhet igen.

Svar från Nikola Markulic

Stort tack för de superfina orden Magnus! Blir otroligt glad när mina klienter upplever mig precis såhär!🤩 du är varmt välkommen att slå en signal närsomhelst gällande köp & försäljning. Vi syns igen när det är dags att lämna över nycklarna. Med vänliga hälsningar, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån Vällingby/Hässelby/Spånga.

Daniel T
Vällingby Centrum

glad och duktig mäklare som trotts omständigheter fick lägenheten såld till önskat pris

Svar från Nikola Markulic

Tack för de fina orden min vän! Ja marknaden är fortfarande sur, men tur att man är glad ;) Det gäller verkligen att kavla upp ärmarna och ta i med hårdhandskarna för att sälja bostäder idag, då är det bra att arbeta med en riktigt envis mäklare! Tack för förtroendet att få sälja din härlig lägenhet! Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.

Anna H
Vällingby Parkstad / Råcksta

Helt ok. Nikola är en glad, varm och spontan person. Han hör av sig om han inte har tid att svara. Han känns påläst och är tydlig då alla papper ska gås igenom. Kan varmt rekommendera Nikola.

Svar från Nikola Markulic

Stort tack för de superfina orden! Det har varit en fröjd att få hjälpa dig med denna försäljning, det betyder alltid lika mycket när mina klienter är glada över min insats som deras mäklare. Nu inväntar vi nyckelöverlämningen i februari. Och om du behöver något fram tills dess är det bara slå en signal. Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån Vällingby/Hässelby/Spånga 070 822 3380.

Björn Eric Magni K
Compró su apartamento con ayuda de Jimmy Solkarin parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Centrum

Professionell Snabb Tydlig Onödigt med 30 tecken när det handlar om tre gyllene ord!

Annika P
Spånga - Bromsten

Sån underbar mäklare den bästa Hon kan sin sak fast hon bara är 22 år Hon är en jätte härlig person och väldigt duktig på sin sak Allra högsta betygen för Sara Hon kommer att gå långt Mvh Nina och Annika ♥️♥️♥️

Svar från Sara Rhawi

Wow, vilken fantastisk feedback! Jag är så rörd och tacksam för era fina ord! Det har varit en ära att få hjälpa er, och jag uppskattar verkligen ert förtroende. Att höra att ni är nöjda betyder allt för mig! Tack för ert stöd och för att ni tror på mig, det värmer verkligen. ♥️😊 Varma hälsningar, Sara Rhawi, Fastighetsbyrån

Björn H
Escribió sobre Jimmy Armasson parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Jimmy var professionell, transparent och informerade oss löpande under hela försäljningen av vår mors lägenhet. Han var lätt att prata med, saklig och ett bra bollplank och det hjälpte oss att ta rätt beslut vid försäljningen. Kan varmt rekommendera Jimmy.

Filip Z
Spånga - Bromsten

Jag som köpare upplevde Alexander som väldigt pålitlig och trygg under kontraktskrivningen. Han var väldigt pedagogisk och fungerade som ett väldigt bra ankare. Under visningen och budningen kunde jag möjligtvis önskat att fått lite mer energi och action.

Kiruthiga M
Vendió su apartamento con ayuda de Alexander Elezov parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

Very helpful in making a quick deal to sell our apartment

Kiruthiga M
Compró su casa con ayuda de Jimmy Armasson parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

Very helpful in understanding the purchase terms well.

Benjamin Langerak T
Vällingby - Grimsta

Josef var redan från visningen trevlig och hjälpsam. Han kunde svara på de allra flesta frågor, men var samtidigt ödmjuk inför att han inte kunde allt. Fick han en fråga han inte kunde svarade han att skulle behöva återkomma, vilket han också gjorde. Han var alltid tydlig i sin kommunikation och vi upplevde honom som väldigt ärlig.

Bengt C
Vendió su casa con ayuda de Linn Lindblad parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Norra Villastad

Personligt, glatt och trevligt bemötande. Har varit professionell i alla led. Linn ledde oss genom försäljningen tryggt och smidigt.

Ulrika O
Vällingby Parkstad / Råcksta

Vi är nöjda med den hjälp vi fått av Jimmy. Kan varmt rekommendera honom som mäklare.

Bernt E
Vällingby Centrum

Alex är trevlig och enkel att jobba med. Tydlig och bra konversation inget mer att önska

Sara S
Vällingby - Nälsta

Allt gick väldigt smidigt och bra! Jimmy var trevlig och tillmötesgående. Vi är mycket nöjda.

Jacob K
Spånga - Bromsten

Alexander är en lugn och lättillgänglig mäklare som hjälpt oss genom hela processen med försäljningen av vår lägenhet. Trots en trög marknad så blev slutresultatet ändå bra.

Pontus F
Vällingby Centrum

Josef har känns trygg och proffsig att ha och göra med under hela processen! Det märks att han är mån om att man ska hållas underrättad och ger en det stöd man behöver, och drar sig verkligen inte för att hjälpa till när det behövs. Tack för ett superjobb!

Anna Charlotta T
Hässelby Norra Villastad

Jag fick ett bra bemötande av Jimmy och fick stort förtroende för honom. Han kändes genuin och ärlig och var enkel att prata med.

Mohammed Masum K
Hässelby Strand

Väldigt duktig mäklare. Kände att han gjorde allt för att hålla mig uppdaterad under hela processen och han hade alltid svar på mina frågor. Bästa mäklaren jag haft!

Svar från Nikola Markulic

Tack så mycket för de superfina orden min vän! Kontakt och uppdatering är en av viktigaste hörnstenarna i en affär och just därför vill jag hålla min klienter så uppdaterade som möjligt. Ni ska alltid veta vad som händer i er bostadsförsäljning. Om jag hade fått ge en recension på dig som min klient hade du också fått 5/5 recos! En av de bästa klienter jag haft! Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån Vällingby/Hässelby/Spånga

Rebecca R
Vällingby Parkstad / Råcksta

Jimmys bemötande var ödmjukt och proffsigt, inte alls överdrivet "säljande". Det märks att han tycker om sitt yrke. Att han delade med sig om sin egna kännedom av området var ett stort plus för oss. Han var lyhörd ang. Vårt bud och återkom snabbt med besked. Allt gick väldigt smidigt och sköttes professionellt.

Zsuzsanna S
Vendió su apartamento con ayuda de Deisam Sulayman parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Grimsta

Mäklaren var alltid vänlig och hjälpsam. Han är nästan alltid tillgänglig ,lätt att få kontakt med honom.

Katerina P
Spånga - Sundby

Vi hade bra kommunikation och han var väldigt behjälplig med hela processen. Zaid var noggran med sitt arbete, han var alltid tillgänglig och svarade på våra frågor och funderingar vilket gjorde att vi kände oss trygga. Hans trevliga bemötande och kunskap om marknaden gjorde hela processen smidigare. Det är alltid bra att ha en mäklare som verkligen bryr sig!

Tevfik C
Compró su casa con ayuda de Emil Wahlberg parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Spånga - Solhem

Emil har varit professionell, lyhörd och mycket tillgänglig under hela köpprocessen. Han ger tydlig information och har skapat en trygg och smidig upplevelse som köpare. Hans engagemang och expertis har varit till stor hjälp vid varje steg.

Lena W
Spånga - Solhem

Proffsig. Bra bemötande mot mig som kund. Rak och ärlig och mycket empatisk. Försäljningsresultatet blev, enligt rådande bostadsklimat i området, vad vi hade räknat med.

Samoel A
Hässelby Norra Villastad

Deedar är en proffsig och skötsam person och mäklare som utför sitt jobb på ett smidigt och professionellt sätt. Hon följde med processen med oss för både köp och sälj (vi var köpare) och säkerställde att allt gick bra även med försäljningen av vår bostad. Pga Deedar/Fastighetsbyrån fick vi även ett jättebra erbjudande av Swedbank för bolån mm

Aristidis K
Spånga - Sundby

Jättetrevlig, engagerad och fokuserad på sin försäljning. Alltid antäffbar och tydlig med att förklara alla frågor man har. Skulle rekommendera Zaid alla dagar i veckan.

Nesreen A
Hässelby Norra Villastad

Emil är jätteduktig och hjälpsam person, bra mötandet, noggrann.

John Stefan Å
Vällingby - Kälvesta

Emil hade en hög tillgänglighet, svarade och återkopplade snabbt. Han gjorde vår bostadsförsäljning smidig och gjorde det lilla extra där på ett smart sätt nyttjade sitt närverk med spekulanter. Han hjälpte oss även med råd i letandet efter ny bostad som vi höll på med samtigt vilket var väldigt uppskattat!

Adam L
Compró su apartamento con ayuda de Jimmy Armasson parte de Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Centrum

Trevlig, professionell och lätt att prata med samt förstå. Finns inte så mycket att lägga till.

Neha S
Vällingby Parkstad / Råcksta

Very pleased with jimmy's professionalism. he is super quick always. Gives you the best advise and is trustworthy.