Marre Hitti är en av Sveriges utan tvekan hetaste frisörer. Han arbetar idag med modemedvetna artister och kändisar. Marre driver idag den egna salongen BANGS i hjärtat av Stockholm. Alla är hjärtligt välkomna in på en konsultation!
Riktigt uselt!! mitt hår gick av på grund av felbehandling på salongen. När jag vände mig till Marre för att reklamera behandlingen struntade han att svara på mina mail.
Bästa frisör jag någonsin haft! Håret blir alltid lika chic och samtidigt lättskött-långt som kort. Bangs-alltid lika trevligt och välkomnande, en skön stund av avkoppling i den stressiga vardagen. :-)
Så himla duktig. Lyssnade på vad jag önskade ha och jag var super nöjd. Min mamma och vänner har till och med kommenterat mitt hår 💕 Min nya favorit frisörska!
Jag har färgat och klipp mitt hår hos Marcella sedan en tid tillbaka, som jag varmt kan rekommendera! Jag är väldigt kräsen när det kommer till slingning av hår och det är hon GRYM på! She is a keeper!;)
Otroligt bra frisör. Håret är jättebra sedan jag började gå där för drygt 2 år sedan . Han är varsam med produkter, vilket gör att håret inte blir slitet. Dessutom är han trevlig och väldigt behaglig. Skulle aldrig gå till någon annan sedan jag hittade honom.
Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man väljer utan resultatet är alltid det samma, exceptionellt!
Alldeles för dyrt för det resultat man får. Väldigt besviken på kundservicen då man står och pratar över huvudet på kunden, bjuder inte på nån kaffe, tar rökpauser mm. Inte värt pengarna!
Dejan är en otrolig frisör. Säker, har lång och gedigen erfarenhet. Trygg, inkännande och rak. Kände mig sedd och trygg i hans händer och fick dessutom den finaste frisyren. Kommer aldrig byta frisör nu. :)
Bangs är den ultimata frisörsalongen när det gäller kvalité! Kvalité i service och proffsighet och kvalité i alla klippningar, toningar, färgningar, uppsättningar... ja allt! Bangs är stället att gå till ??
So happy Jess is back! She welcomed me with warmth and professionalism, just like always. I had a haircut and left feeling amazing—she truly has a gift. Highly recommend!
Vilda välkomnade mig och visade mig till en stol.
Jag behövde klippa mig och är alltid lika rädd då vissa frisörer har en benägenhet att klippa mer än jag begär, men hon var mycket tillmötesgående och lyssnade in min önskan så det blev över förväntan och jag är mycket nöjd med längden jag själv bestämde.
Jag köpte vårpaketet och fick då med varuprover från Lóreal.
Jag har gått till Nea i cirka 4 år nu och blir alltid lika nöjd!
Supertrevlig, inlyssnande, proffsig och jag blir alltid nöjd med resultatet. Kan varmt rekommendera!
Frisörerna som ger dig allt! Har aldrig vart så nöjd med mitt hår som när jag vart på salong bangs! Dem är grymma och oavsett vem du är behandlas du som en prinsessa!
Har gått till otaligt många frisörer men ff inte hittat nån som kan färga mitt går som marcella! Eller föna...herregud! Hon är en gudinna på de! Hur slitet håret än är, blir det reklam-skinande-lent-vackert efter hennes!!
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. Efter flera frisörer har jag landat rätt. Bästa Jennifer
Blev mycket besviken då jag hört mycket bra om bangs, hon som skulle klippa mig var försenad och när det var min tur så hade hon inte tid med mig utan stressade igenom en klippning utan att egentligen titta om det var något som passa mig eller blev någe bra, när man betalar nästan 700 kr för en klippning förväntar man sig mycket mer än så.
Denna gång ville jag bli lite mindre ljus, men ändå blond och som vanligt perfektion utfört av Catta. Blir alltid bemött med repekt och får ett ärligt förslag på vad man kan tänkas göra. Rekommenderar varmt!
Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör det bra. Alla är trevliga. Gillar huvudmassagen under schamponeringen! Toppen att kunna boka tid på nätet!
Rekommenderas varmt!
Jag har gått till Mona i flera år nu och jag är alltid lika nöjd varje gång! Hon är otroligt skicklig, lyhörd och noggrann i sitt arbete. Jag känner mig alltid i trygga händer och går därifrån med ett leende på läpparna. Hon är inte bara en fantastisk frisör, utan också en varm och härlig person som får en att känna sig välkommen varje gång. Jag rekommenderar Mona varmt till alla som letar efter en riktigt duktig och professionell frisör!
Sveriges i särklass bästa frisörsalong. Har gått hos Marre sen ett par år tillbaks och han har trollat bort mitt slitna och förstörda hår till ett idag vackert svall! Långa väntetider, men det är värt det. Han är den enda som lyckats göra mig nöjd. Mina varmaste rekommendationer!
Bangs den Bästa salongen för att bli ordentligt bortskämd och fin med proffesionell men samtidig jordnära omhändertagande. Rekommenderar framförallt frisör Marre Hitti, han skapar magi med ditt hår och därmed blir du Marrefierad.