Bilverkstad i Stockholms län

Behöver du service på din bil och behöver hitta en rekommenderad bilverkstad i Stockholm? På Reco.se kan du läsa rekommendationer som om de kom från dina vänner och bekanta, det vill säga du hittar ett helt forum för de bästa bilverkstäderna i Stockholm. Få personlig service redan från början, be om en offert på din lagning och få prisförslag innan lagning eller service. Det kan inte bli mycket enklare. Vad du än behöver hjälp med får du det nära dig på en bilverkstad i Stockholm. Grundservice, byte av bilglas, polering av strålkastare, vaxning av bilen ja det mesta och mycket därtill kan du få hjälp med. Varje bil behöver kontinuerlig omsorg och service och på bilverkstan hittar du allt detta för din bil. På Reco.se finns också vägbeskrivning till din bilverkstad i Stockholm så att du lätt hittar fram!

Stockholm är en unik huvudstad på många sätt. Här finns till exempel en varierad terräng i form av både urban och lantlig miljö och man har alltid nära till naturen! Det kräver också olika saker av din bil. Om du har kört på en landsväg med din stadsbil kanske du vill tvätta den. På vintern kan det bli slaskigt och det kan vara skönt att få bilen tvättad lite oftare. Sikten blir också bättre och du blir säkrare i trafiken med en ren bakruta. Se vad din bilverkstad i Stockholm kan hjälpa dig med.

De varierande årstiderna ställer också många krav på din bil. Få hjälp att byta sommar- och vinterdäck och se till att alla lampor fungerar som de ska. Lamporna ska alltid fungera men på vintern är det extra kritiskt. Få dina strålkastare polerade på din bilverkstad så blir de som nya! Hitta bilverkstäder som ger mångsidig service och gott bemötande. Det spelar ingen roll om du bor i innerstan, förort eller närförort för på Reco.se finns bilverkstäder som täcker upp hela Stockholmsområdet.

En storstad som Stockholm kräver mycket av bilen, så se till att alltid ha den i gott skick och ställ krav på din bilverkstad. Din bilverkstad i Stockholm ligger närmare än du tror. Genom att surfa in på Reco.se får du en första kontakt och många rekommendationer så att du hittar rätt bilverkstad nära dig för din bil och för dig i Stockholm!

Bilverkstad
Danderyd  (1 st)
Vaxholm  (1 st)

Topp 25 bilverkstäder i Stockholms län

• Linn Märta B
    Linn Märta B: Mycket snabb och schysst kundservice! Behövde få generatorrem bytt och felsökt efter att den gått av, fick tid dagen efter och problemet var åtgärdat samma dag.
  • All vår personal har gedigen erfarenhet och finns alltid redo att hjälpa dig med din bil! Välkommen!
    Sven Thomas K
    Sven Thomas K: Reparationen i sig var ok. Men... Att en regskylt försvann - inte deras problem. Att bilen fick 10 st fågelskit på sig - inte deras problem. Att de, utan att meddela, bytte torkarblad - inte deras bekymmer. Så, nästa besök - inte deras bekymmer.
  • Anna S
    Anna S: Trevliga och snabb service och fint utfört arbete.
  • Valentina K
    Valentina K: Jag är glad att det finns Bileliten som man kan lita på och vara trygg med. Personal är trevlig och kompetent. Kundmottagaren förklarar tydligt och begripligt, ringer och informerar om allt under reparationen. Arbetet på min bil utfördes snabbt och professionelt. Tack.
  • Speedy Bilservice Arlandastad

122 omdömen
    Pernilla S
    Pernilla S: Vänligt bemött Snabbt att få tid och det blev ordentligt gjort Allt som en service ingår plus mkt till samt bromsar bytta Känner mig trygg som kund hos dem😊
  • RK Bilservice är en Mekonomenansluten bilverkstad som servar och reparerar alla bilmärken. Vi är uppdaterade med den senaste diagnosutrustningen för felsökning i moderna bilar.
    Christer B
    Christer B: Byte av bromsklossar. Utmärkt jobb, inget oljud ligger ej på. Roger och Krister alltid trevliga mot mig. Pris helt ok.
  • Rickard N
    Rickard N: Alltid lika trevliga och snabba! Åkte in för att läsa av service från bilen, bokade tid för dagen efter, hämtade bilen 12.00 samma dag!
  • Vi på Wellkept tar hand om din bil på bästa möjliga sätt, använder endast de bästa produkterna och har välutbildad personal. Välkommen!
    Christian H
    Christian H: Väldigt måna on sina kunder och att arbetet utförts korrekt. En trygg investering hos Kristian och Co.
  • Rolf S
    Rolf S: Bara.hjulbyte och däckförvaring Men inga klagomål därvidlag (bokning jobb), bara att det var en stor prishöjning i år.
  • Välkomna in till oss på Rindstål Bil nästa gång du ska köpa eller sälja en bil. Vi hjälper dig som om du var vår enda kund och vill att du ska göra den bästa möjliga bilaffären.
    JOHAN S
    JOHAN S: För ett par veckor sedan ringde jag till Rindstål bil för att jag var intressent av en Skoda octavia. Marcus (säljaren) svarar och är trevlig och går bort till bilen och redogör skicket över telefon så att bilen ska leva upp till sina förväntningar. Vilket det gjorde. Han var mycket noggrann redan där. Besöket var bra det också. Förklarade allt väldigt bra och tydligt hur allt funkar. Efter provkörningen konstaterades ett fel. Det åtgärdades givetvis innan affären gick igenom. Priset på bilen höll sig bra mot andra bilar jag tittat på. Även efter affären var genomförd återhölls kontakten tills jag vart helt och hållet nöjd. Kan varmt rekommendera både firman och säljaren och kommer gärna tillbaka i framtiden trots att det ligger geografiskt fel för min del.
  • Peter E
    Peter E: super bra service och arbete! kan verkligen rekommenderar Ek Bil och Plåt.
  • Vi hoppas att du hittar allt du behöver för din bil. Vi fokuserar på att erbjuda högkvalitativ service som ger nöjda kunder. Vi gör allt vi kan för att motsvara dina förväntningar på vad bra service ä...
    Björn V
    Björn V: Alltid väldigt snabb service och bra tillgänglighet, rekommenderas!
  • Speedy Bilservice Kungsängen

259 omdömen
    Lars Anders F
    Lars Anders F: Snabb och bra service! Kom dit med en spik i däcket som dom tog direkt samt lagade en kabel mm
  • Fulvio G
    Fulvio G: Jag blev bemöttad På bästa sätt av Alpha, med professionalitet och fick mina svar I ett par dagar. Jag förväntade att bra servis men jag fick mycket mer av vad jag förväntade , service och reparation på mina truckarna var snabbt och på ett bra pris, plus makaniker var jätte snäll och kunde förklara värje steg av processen. ALPHA ta hand av alla mina truckar och servera de , plus hira vi ett plocktruck från de. Super nöjd med de och Dan!
  • Birger W
    Birger W: Fantastiskt duktiga. Lämnat ett antal bilar där genom åren och de har fixat samtliga bilar utan problem. Kanonservice till bra priser! Rekommenderas!
  • Martin J
    Martin J: Dålig och oengagerad service. Verkar vara dålig och ostrukturerad ledning. Inte ett vänligt leende, inte ngn som egentligen vill ta hand om dig som kund. Känns som om man mest är till besvär. Haft ett ärende rörande en viltskada med trasig främre lykta som behövde bytas bl a och detta ärende har pågått i över 1.5 år och de skulle leta reda på reservdel men utan framgång. Hela tiden jag som kund som fick jaga på dem och driva ärendet framåt. En dåligt fungerande verkstad helt enkelt. Kommer ej att använda dem igen och kan inte rekommendera dem.
  • Stockholm A
    Stockholm A: Alltid trevligt bemötande & bra service!
  • Fullserviceverkstad med alla specialinstrument och verktyg för BMW-bilar. Vi är Din BMW-specialist!
    Calle S
    Calle S: En bra och kunnig verkstad som jag använt många gånger och kan rekommendera till den som vill anlita en riktig bilmekaniker - inte bara en reservdelsbytare. Att de dessutom är trevliga och prisvärda gör ju inte saken sämre.
  • Ulf H
    Ulf H: Fin service går alltid som avtalat.
  • Speedy Bilservice Arninge

208 omdömen
    Speedy Bilservice i Arninge hjälper dig med all bilservice du behöver. Noggranna och säkra kontroller, tre års garanti och du får alltid veta priset i förväg. Välkommen!
    Holger Gunnar B
    Holger Gunnar B: Bytte Broms belägg och broms skivor, bra kundbemötande, kunde utförligt o bra visa exakt vad som gjorts och vad som bytts samt påvisa hur pass slitet gammla delen var
  • Välkommen!
    Adam S
    Adam S: Proffsiga och trevliga samt utvecklar sin verksamhet med t.ex. en proffsig automattvätt. Gratis lånebil guld värt!
  • ServiceSpecialisten är ett fristående och oberoende alternativ till märkesverkstäderna - mitt i Stockholms city!
    Åsa A
    Åsa A: Mycket trevligt och tillmötesgående sätt när man ringer. Jag upplever det som att de alltid försöker hjälpa mig på bästa sätt! Hög kompetens hos mekanikerna!
  • Stjärnans Bilteknik AB

36 omdömen
    JOHN E
    JOHN E: Toppenbra ställe för service av Mercedes, fixar den årliga servicen medan man väntar på plats.
  • Välkommen till Motordepån! Vi har koll på det mesta inom bilvärlden och erbjuder förstklassig och komplett service.
    David G
    David G: Åkte till Motordepån i Järfälla och beställde en uppsättning nya vinterdäck och en uppsättning nya sommardäck. Lämnade av mina vinterdäck till dom innan däckbytes säsongen startade och la en beställning på dom nya däcken som jag hade bestämt mig för. Detta så att dom nya vinterdäcken skulle vara klara att sättas på bilen medans dom satte dom nya sommardäcken på sommar fälgarna. Kommer dit, och väntar medans dom ska utföra dom överenskomna jobben. Efter ca 20 minuter så kommer en utav dom anställda och säger att tyvärr så hinner dom inte fixa sommardäcken som faktiskt var en del utav jobbet som skulle utföras, men att dom kommer att kontakta mig så fort som det är klart. Accepterade detta då jag i min goda tro inte tänkte att det kunde ta så lång tid att fixa. 1 vecka gick och hörde ingenting ifrån dom, så åkte till dom efter en vecka och frågade hur det går med bytet utav sommardäcken. Fick då till svar att tyvärr, vi har inte hunnit med det ännu, men vi kontaktar dig så fort det är klart. Ännu en gång så gick det tid, denna gång ytterligare 2 veckor utan ett ljud ifrån dom, så jag åkte till dom ännu en gång, då hade det gått 3 veckor sedan dom skulle ha utfört jobbet från det bestämda datumet. Bemöttes då utav samma typ utav svar, tyvärr, vi har inte hunnit med det ännu, denna vecka har det varit kaos enligt en utav deras anställda, fast dom nu haft däcken i 3 veckor. Den anställde lovade då att kommande vecka så skulle dom vara klara, mycket riktigt. På tisdagen den kommande veckan så fick man samtal ifrån dom att dom nu var klara, efter ca 1 månad efter det att man lämnade in däcken och jobbet skulle ha utförts. Kom dit och fick hjälp snabbt, vilket jag tycker är det minsta som man skulle kunna begära efter så lång tid. Ingen ursäkt gavs, ingen kompensation erbjöds, däcken lastades in i bilen, utan däckpåsar runt dom så det var man även tvungen att dra och köpa själv direkt efter upphämtningen. Absolut sista gången som man anlitar den firman när det gäller någonting som har med ett fordon att göra.
  • Kontakta oss om du behöver hjälp med din bil!
    Janette J
    Janette J: Alltid trevligt bemötande och snabb återkoppling. Supernöjd!
12345...17