Verifierad kund
Denna kund har fått en automatisk inbjudan om att lämna ett omdöme efter en genomförd affär. Reco kan verifiera att detta är en kund till företaget.
Alltid trevligt bemötande & bra service!
Reco tipsar!
Härmed vill jag tacka Speedy Västberga så mycket både för deras gedigna arbete, för det trevliga bemötandet och för deras snabba hantering a
Bra och snabb hjälp!
Snabb och bra service.
Rekommenderas
Reco tipsar!
Bokat tid 09.00 för Ac service med offert på 1124kr.
Detta tar normalt 45min. Lämnar bilen och får vänta till 12.00 för att hämta. När jag
Verifierad kund
Bra kundservice lyssnar och ge rådgivning modern verkstad och flexibla tillgänglighet
Verifierad kund
Lagom pris och bra bemötande !
Reco tipsar!
Göran & co på Speedy hjälpte mig på bästa vis. Toppenbra!
Verifierad kund
Kunde inte släcka 2:or trots att det stod vid bokningen.
Verifierad kund
Bra och enkla att ha att göra med.
Tack för ditt omdöme och du är alltid välkommen tillbaka! 😊
Reco tipsar!
Mycket nöjd och skulle åka igen när det är dags för service.
Mycket Bra! . . . . .
Tack för ditt omdöme. 😊
Vi ses igen!
Verifierad kund
Snabb service och trevlig personal! Fick tid samma dag.
Roligt att du är nöjd med ditt besök hos oss och TACK för ditt fina omdöme. 😊
På återseende!
Reco tipsar!
Trevligt bemötande, mycket flexibla, duktiga och snabba.
Verifierad kund
Nöjd med deras tjänster. Tog bilen in direkt pch blev klart snabbt. Kan rekommendera stark.
Tack för dina fina ord!
Vi ses igen 😊
Verifierad kund
Får alltid snabb service av er,nöjd👍
Tack för ditt fina omdöme om oss! 😊
Reco tipsar!
Det här är verkligen verkstaden next door för mig så det kan inte bli bekvämare än så här! Däckförvaring och byte för en rimlig peng som lev
Verifierad kund
Riktigt bra arbete, bra service
Rekommenderar starkt
Verifierad kund
God service, snabbt utförande trevlig personal. Inga problem alls
Reco tipsar!
Väldigt bra bemötande, kunnig och efektiv personal! Kommer absolut att försätta laga min bil hos dem!
Jag rekomenderar alla varmt att besök
Verifierad kund
Bra service, tydlig info och man var med i hela processen. Inga överaskningskostnader. Suveräna!
Verifierad kund
Hjulinställning fungerade bra Jag är nöjd
Reco tipsar!
Dags för 10.000 mila service. Självklart ringer jag Speedy Bilservice Vasastan trots att jag flyttat utanför stan. De är trevliga, proffsiga
Verifierad kund
Mycket bra kommer att återbesöka om fel uppstor
Verifierad kund
Bra bemötande, fick snabbt tid, dom löste mitt problem med byta av bromsarna både bak och fram på en fm.
Reco tipsar!
Otroligt bemötande, frågar först vad det kostar att byta bromsar fram o bak, 3500 kr säger han Göran i telefon, lämnar in bilen dagen där på
Verifierad kund
Snabbb och trevlig service. Prisvärt.
Verifierad kund
Bra bemötande och snabb service mycket bra 👍
Reco tipsar!
Mycket kunnig personal som var villig att ta sig en titt på drop-in, de var med och fattade beslut om hur problemet kunde lösas - då det gäl
Verifierad kund
Grym service! Känns tryggt att lämna bilen där dom har koll
Tack för ditt omdöme! Välkommen tillbaka, vi ses igen! 😊
Verifierad kund
Mycket bra bemötande. Kunnig och trevlig personal
Tack så mycket för ditt fina omdöme. Du är alltid varmt välkommen tillbaka! 😊
Reco tipsar!
Mycket snabb och proffsig hjälp med akut bromsproblem. Väldigt hög nivå på kundservicen!
Verifierad kund
Snabb service och väldigt smidig
Hej Anna!
Tack för ditt omdöme. Välkommen tillbaka! 😊
Verifierad kund
Bra och snabb service trots lite strul med försäkrings bolaget
Tur det ordnade sig med allt tillslut. Välkommen tillbaka! 😊
Snabb toppservice däckbytevänligt bemötande
Verifierad kund
Det var bra och fick hjälp med att fixa bilen och var jätte tydligt med bra priset
Bra och engagerat bemötande. Lyssnar på kunden. Bra jobb
Tack Ingrid för ditt fina omdöme. Välkommen åter! 😊
Grymt bra service!!
Kan inte bli bättre när man verkligen behöver duktig kompetens för avancerad felsökning.
Löser problemen genom lämpli
Verifierad kund
Snabb åtgärd och trevligt bemötande
Tack fina Kristina för ditt omdöme, vi ses igen! 😊
Verifierad kund
Hurra! Fint bemötande, snabb hjälp!
Hurra tillbaka Emma!
Tack för ditt omdöme och roligt att du är nöjd med vårt arbete. 😊 Vi ses igen!
Reco tipsar!
Bra verkstad. Försöker alltid lösa problem. Väldigt trevliga.
Verifierad kund
Bra och trevligt bemötande. Inga problem att be om extra tillval i servicepaket. Snabbt arbete. Klar efter lunch
Tack för ditt fina omdöme, du är alltid välkommen tillbaka! 😊
Verifierad kund
Lämnade in bilen ca 07.30 för byte av slitage på bromsar, hämtade ut bilen samma dag vid lunch.
Kan det bli bättre än så.
Stort tack till professionell personal för trevligt bemötande och väl utfört arbete.
Tack för ditt fina omdöme! Välkommen åter! 😊
Reco tipsar!
Väldigt trevligt bemötande. Fint utfört arbete
Verifierad kund
Enkelt att boka tid, gick fort och trevlig mötande
Hej Klas!
Roligt att du är nöjd med hela processen. Tack för ditt omdöme och Välkommen åter! 😊
Verifierad kund
Vi servade vår bil för andra gången här och vi är nöjda. Verkstaden upptäckte en trasig sensor som nu ska beställas och bytas ut. Eftersom jag har svårt att gå och inte har någon som kan hämta mig när jag lämnat bilen eller köra mig tillbaka när den var klar hade vi i förväg frågat om någon där kunde köra mig. Vi erbjöd oss att betala men de ställde upp gratis. Vi bor i närheten av verkstaden men denna hjälpsamhet uppskattade vi verkligen!
Hej Isabella!
Så roligt att ni kom tillbaka. 😊
Vi hjälper gärna till med skjuts om vi har möjlighet, det bästa av allt är att medmänsklighet är gratis. Vi ses igen!
Reco tipsar!
Aldrig haft bättre service än såhär. Inga dolda avgifter, snarare tvärtom! Dom drar av ingrepp från fakturan man redan skrivit på om dom vi
Verifierad kund
Enkelt. Löste mitt problem med bilen superbra
Hej och stort Tack för ditt omdöme. Vi ses igen! 😊
Väldigt Professional och trevlig personal
Vad roligt att höra, tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Varmt välkommen tillbaka! 😊
Kunnig personal, bra service
Verifierad kund
Duktiga personal ,jätte snälla.
Hej och Tack för ditt fina omdöme om oss. Välkommen åter! 😊
Verifierad kund
Trevlig och hjälpsam personal.
Hej Ulf och Tack för de fina orden om vår fantastiska personal. 😊
Du är alltid välkommen tillbaka!
Reco tipsar!
Alltid nöjd med Speedy! Snabba, kunniga och professionella - till bra priser.
Verifierad kund
Hade inga större förväntningar på däckbyte och -hotell. Inte så avancerat? Uppfyllde min förväntningar så här långt...
Hej och tack för ditt omdöme. Välkommen åter när det är dags att byta till sommardäck. 😊
Verifierad kund
Snabb och korrekt service med god komminkation till mig som kund
Hej Stig!
Roligt att du haft en fin upplevelse hos oss. Välkommen åter! 😊
Reco tipsar!
Trevlig personal,hjälpsamma med mina frågor.
Bra pris på vad som skulle utföras.
Verifierad kund
Ett bra bemötande och snabb tid. Lånebil.
Hej John!
Tack för ditt fina omdöme om oss. Tveka inte att höra av dig när du behöver hjälp nästa gång. 😊
Verifierad kund
Mycket trevlig personal och snabbt utförande av jobb
Hej Kjell och Tack för de fina orden. Välkommen åter till oss! 😊
Reco tipsar!
Reparationen i sig var ok. Men...
Att en regskylt försvann - inte deras problem.
Att bilen fick 10 st fågelskit på sig - inte deras proble
Verifierad kund
Fick den hjälp jag behövde.
Bra återkoppling på processen och förfrågan med olika alternativ.
Fick snabb hjälp.
Hej Karl!
Roligt att du haft en fin upplevelse hos oss och du är alltid välkommen tillbaka! 😊
Verifierad kund
Bra och proffsigt bemötande och rent och snyggt
Hej Bengt!
Tack för ditt fina omdöme. 😊
Reco tipsar!
Alltid trevligt bemötande och snabb återkoppling. Supernöjd!
Verifierad kund
Behövde serva min bil, fick snabbt en tid, bilen klar i tid, bra pris, trevlig personal
Hej Monica!
Tack för ditt fina omdöme och du är alltid välkommen tillbaka till oss! 😊
Verifierad kund
Vänliga, serviceinriktade det gick väldigt snabbt.
Däckhotell+byte
Tack för de fina orden.
Du är varm välkommen tillbaka när det är dags att byta till sommardäck. 😊
Reco tipsar!
Snabbt utfört men något dyrt med service.......................................
Verifierad kund
Gick otroligt snabbt och smidigt! Bra pris och dessutom ett plus för försäkringen som ingår första året om jag mot förmodan skulle få motorhaveri.
Verifierad kund
Trevliga, snabba! Tillmötesgående med stor service tänk.
Tack för de fina orden. Ni är alltid välkommen tillbaka! 😊
Reco tipsar!
Trevligt bemötande snabb hjälp.
Verifierad kund
Bra och snabb service och trevlig personal
Hej Jonny!
Tack för det fina omdömet. Välkommen åter! 😊
Verifierad kund
Bra bemötande och bra resultat
Tack för ditt fina omdöme! Vi ses igen. 😊
Reco tipsar!
Hör byter jag oftast/alltid däck för säsongen. Inga problem: snabbt gjort och trevligt bemötande.
Har även köpt nya däck och fått goda tips
Verifierad kund
Trevligt och proffsigt bemötande.
Tack, vad roligt att höra 😊
Varmt välkommen tillbaka!
Verifierad kund
Bra bemötande och kunniga mekanike!
Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. 😊
Varmt välkommen tillbaka!
Reco tipsar!
Trevligt bemötande från början. Hade tappat avgasröret men blev mottagen direkt trots proppfull verkstad. Supersnabbt jobb. Bra pris! Kommer
supersmidigt och bra bemötande
Hej Ulf!
Roligt att du haft en fin upplevelse hos oss, vi ses igen! 😊
Reco tipsar!
Reparation av bil. Underkänd på besiktningen, men också en felsökning med följande reparation. Är väldigt nöjd! Jag fick serviceminded bemöt
Reco tipsar!
Bytte Broms belägg och broms skivor, bra kundbemötande, kunde utförligt o bra visa exakt vad som gjorts och vad som bytts samt påvisa hur pa
Reco tipsar!
Alltid bra bemötande och bra service!
Reco tipsar!
Trevligt person, enkelt att prata med snabb och smidig affär.
Sponsor
Vi är otroligt nöjda med STF Bilservice! Vi har alltid kunna lösa alla våra problem med bilen hos de. Snabb service, tydlig kommunikation oc