Inbjuden av företaget
Detta omdöme kommer från en person som företaget aktivt bjudit in för att tycka till om dem.
De är så professionella trevliga och ett besök är en avslappnande stund
Reco tipsar!
Proffsig, engagerad och utmärkt service! Otroligt duktig frisör,
Inbjuden av företaget
En av killarna (Jimmy?) klipper bra, inte den andra. När jag bokade tid hos den andre killen så lät han en av sina kompisar klippa sig först trots att han inte hade tid före mig. Efter det slutade jag att gå dit!
Inbjuden av företaget
my son was so happy, he loved his haircut
Reco tipsar!
Min dotter klippte sig hos Carolina & blev jättenöjd. Vi kommer snart tillbaka!
Som alltid bästa🙌
Marcus kan sin grej! Och den lugna stämningen gör att man kan slappna av och bara luta sig tillbaka i stolen!
Rekommenderar starkt denna barbershop
Inbjuden av företaget
Marcus och Mike är otroligt trevliga, ödmjuka, effektiva och lyhörda barberare. Stammis från första besöket!
Reco tipsar!
Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man
Inbjuden av företaget
Alltid väl bemött, trevlig lokal och Marcus är riktigt skicklig.
Inbjuden av företaget
Utan tvekan de bästa barberarna i stan. Ingen annan får röra mitt hår eller skägg. Professionella, skickliga och kunniga.
Reco tipsar!
Bojana har klippt mig i flera år, alltid med toppen resultat. Hon är alltid glad och positiv samt väldigt bra service. Tack Bojana!
Inbjuden av företaget
Professionella, trevliga och billigt!
Inbjuden av företaget
Jag går dit varje gång. Alltid toppen!
Reco tipsar!
Trevlig och jätteduktig! Kan verkligen rekommendera!
Rent o snyggt i lokalen
Trevlig personal
Inbjuden av företaget
Mkt trevlig personal, väldigt nöjd med klippningen. Rekommenderas!
Sponsor
Otroligt bra frisör. Håret är jättebra sedan jag började gå där för drygt 2 år sedan . Han är varsam med produkter, vilket gör att håret int
Inbjuden av företaget
Alltid bra bemötande och behandling!
Känns familjärt och man känner sig som hemma
Inbjuden av företaget
Very good service with friendly guys and decent price for the quality! Strongly recommend
Reco tipsar!
Bara positiv. Linda är trevlig och tillmötesgående och lyssnar på vad man har för önskemål. Är väldigt nöjd.
Inbjuden av företaget
Känner sig välkommen och klippningen blev super som alltid !
Inbjuden av företaget
Otroligt trevlig personal och fantastiska i kunnandet av sitt yrke. Rekommenderar starkt!
Reco tipsar!
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. E
Inbjuden av företaget
Grym och trevlig personal, fem plus
Inbjuden av företaget
Trevliga och duktiga! Alltid blivit väldigt nöjd med klippningen och till ett bra pris!
Reco tipsar!
Otroligt trevlig och kompetent frisör. Lyhörd för mina tankar och kom med egna tips. Kom väl överens och jag gick därifrån mer än nöjd. Komm
Inbjuden av företaget
Mycket trevliga och kunniga frisörer. Har alltid blivit väl omhändertagen och nöjd efter ett besök på Two Barbers .
Inbjuden av företaget
Mkt bra, proffsigt. Enda nackdel: snabb frisyr att klippa och blir ändå en vanlig klippning.
Reco tipsar!
Sally upplevde jag som lyhörd och vänlig. Hon var inlyssnande och förtroendeingivande och jag fick mitt hår precis som jag ville ha det. Sal
Inbjuden av företaget
Du får ett tryggt bemötande av frisör som lyssnar till dina önskemål, och som gör ett skickligt och noggrant arbete därefter.
Inbjuden av företaget
Trevlig och bra bemotande, latt att boka tid. Fantastisk service
Reco tipsar!
Jag klippte mig och färgade slingor. Karin var lyhörd och vänlig och resultatet blev bra men ljuset i salongen är lite märkligt så jag var l
Inbjuden av företaget
Helt fantastiskt! Har aldrig varit med om en så bra frisör som till och med kommer ihåg hur jag vill bli klippt andra gången jag är där! Går dit varannan vecka nu🤗
Inbjuden av företaget
Jag kan varmt rekommendera Two Barbers. Varje gång jag besöker dem vet jag att jag kommer att bli nöjd med resultatet.
Reco tipsar!
Finns absolut ingen som Angie! ⭐️ Hon har gjort magi med mitt hår i snart säkert 10 år. Rekommenderar henne starkt 🥰
Inbjuden av företaget
Har klippt mig hos många olika genom åren men TB är klart bäst. Skickliga och lyhörda för vad man vill. Dessutom är de väldigt trevliga och hela miljön är väldigt avslappnad med cool lokal och cool musik. Lars
Inbjuden av företaget
Trevlig och duktig barberare. Rimliga priser. Jättenöjd!
Reco tipsar!
Elisa är vänlig och inlyssnande. Hon tar sitt jobb på stort allvar. Hon har en fin kommunikation med sin mentor vilket gör att jag känner mi
Inbjuden av företaget
Bra bemötande och lyhörd mot kund.
Strukturerat med god kvalite.
Inbjuden av företaget
Snabbt och effektivt, kommer återkomma!
Reco tipsar!
She's the best at her game and makes every experience an amazing one!
Inbjuden av företaget
Lyhörda och proffsiga i en härlig miljö på Kungsholmen
Levererar alltid och superproffsiga.😊
Reco tipsar!
Perfektion, som alltid!! Kan inte vara mer nöjd med håret.
Inbjuden av företaget
Klipper bra här gå dit nu bror
Inbjuden av företaget
Alltid lika nöjd när jag lämnar lokalen😃
Reco tipsar!
Mona är en otroligt professionell och skicklig frisör.
Hon kommer med egna synpunkter och förslag på vad som passar mig bäst.
Hon lyssna
Inbjuden av företaget
Gillar stället och tycker att det gått bra de flesta gånger jag varit där, förutom sist då jag fick en brutalt kort frisyr av en annan barberare än den jag bokat tid hos. Men huvudsakligen bra ställe
Inbjuden av företaget
Trevligt, effektivt och strålande resultat.
Reco tipsar!
Kompetent, trevlig, proffsig och ger bra tips och råd. Kan varmt rekommendera Claudia.
Inbjuden av företaget
Trevliga och framförallt väldigt kunniga på sin sak
Kompetenta och trevliga. 10/10
Reco tipsar!
Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör
Inbjuden av företaget
Den här salongen andas kvalitet och noggrannhet.
Mycket duktiga barberare och hårfrisörer.
Ni kommer inte att ångra ett besök hos Two Barbers.
Med mycket god service
Klippning av hår o skägg
Summa sumarum mycket bra Barber Shop
Reco tipsar!
Så serviceminded och duktig, trots att jag kom in på salongen en vecka innan min boking (bokade fel dag..) så tog Jannike emot mig med målet
Inbjuden av företaget
Trevligt och proffsigt bemötande. Kunnig frisör likaså.
Inbjuden av företaget
Bra kvalitet, trevlig service, rekommenderar
Inbjuden av företaget
Sköna grabbar kan det dom gör, lyssnar på vad man vill eller kommer med bra tips om frisyrer. Alltid varit nöjd!
Inbjuden av företaget
Alltid trevligt bemötande, man är alltid glad å nöjd när man har varit hos de där två grabbarna. Bästa i stan
Inbjuden av företaget
Trevligt bemötande och duktiga frisörer samt barberare, rekommenderar starkt
Inbjuden av företaget
Väldigt duktiga, jobbar snabbt med gott resultat. Ok pris!
Rekommenderar!
Inbjuden av företaget
Är väldigt nöjd med klippningen!
Inbjuden av företaget
Bra kvalitet och service! Alltid nöjd.
Inbjuden av företaget
Gått hos dem i 5 år tid, väldigt trevliga och bra.
Mycket Bra bemötande.
Utmärkta frisörer, snygg salong
Inbjuden av företaget
Utmärkt, alltid nöjd med resultatet.
Inbjuden av företaget
Rekommenderar starkt. De lyssnar ordentligt och ser alltid till att det blir bra. Bra priser och bra värde.
Inbjuden av företaget
Var proffsigt och det gick smidigt utan att ta för lång tid. Det kände som att man fick precis det man betalade för. Bra hårvårdsprodukter och duktig på klippa skägget.