Mäklare i Stockholms län

De gånger man har kontakt med mäklare är när det är dags att sälja eller köpa bostad, eller när man vill ha en värdering på sin nuvarande bostad. En del kanske har erfarenhet av en mäklare eller någon mäklarfirma som man har anlitat förut. Oavsett om det är fösta gången du ska ta kontakt med mäklare eller om du har lite rutin av att köpa eller sälja bostäder så gäller det att hitta en riktigt bra mäklare i Stockholm.

Här kan du jämföra olika rekommendationer och Reco.se hjälper dig att hitta din mäklare. Om du ska köpa eller sälja en lägenhet eller villa i vår huvudstad så hjälper Reco.se dig att få kontakt med en mäklare som är väl insatt i bostadsmarknaden och i olika typer av bostäder när det är dags för en bostadsaffär i Stockholm. Mäklaren ska bland annat kunna hjälpa dig att kontrollera vad som finns i årsredovisningar i bostadsrättsföreningar eller hur vad man behöver tänka på när man ska köpa en villa. Mäklaren måste kunna visa alla sina kunder/spekulanter att hen är väl insatt i fastighetsaffären, kan ta fram energideklaration, driftskostnader och mycket mer för det specifika objektet.

Mäklare
Salem  (3 st)
Nykvarn  (1 st)

Topp 25 mäklare i Stockholms län

• Robert C
    Robert C: Martin hjälpte oss att sälja vårt radhus i en tid då marknaden gick väldigt trögt. Ändå lyckades vi samla 13 olika sällskap för visning och sälja till rekordpris på våran gata. Han ringde ofta och uppdaterade hur allting gick och det kändes som att han var engagerad och lade ner mycket tid på vårt objekt.
  • Fastighetsbyrån Åkersberga

1,341 omdömen
    Varmt välkommen till Fastighetsbyrån i Åkersberga! Hos oss hittar du engagerade mäklare med koll på läget.
    Fredrik M
    Fredrik M: Sålde min lägenhet med Fredrik och jag kände mig trygg och informerad under hela processen. Fredrik har ett lugn och med sitt breda kontaktnät hittade han snabbt en köpare till min bostad. Jag hade vänligt höga förväntningar då jag hade hört väldigt gott om Fredrik, förväntningar som överträffades. Anlitar mer än gärna Fredrik som mäklare igen för kommande bostadsförsäljningar.
  • Från start till mål, bara mäklare. Inga assistenter, visningsvärdar eller koordinatorer. Bara mäklare och alltid kunden i fokus.
    Venus K
    Venus K: Jan har ett otroligt professionellt och tryggt bemötande. Har ett så fint intryck av både honom och Tradition Mäkleri. Rekommenderar varmt till de som går i säljtankar.
  • Välkommen till en mäklare som kan Hammarbyhöjden!
    Ida R
    Ida R: Cesar hjälpte oss att sälja vår fyra i Björkhagen under hösten 2020. Han har hela tiden varit lyhörd för våra önskemål och drivit processen framåt med fingertoppskänsla. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera honom till andra i området!
  • HusmanHagberg Nacka

526 omdömen
    Välkommen till HusmanHagberg och vackra Nacka! Bostäder är vår passion. Vi hjälper dig mer än gärna genom affären.
    Magdalena S
    Magdalena S: Mycket erfaren och trygg försäljning med Tomas och Emma. De har kämpat på med försäljningen i en just nu svår marknad. Hela tiden med en positiv anda och övertygelse. Hela processen har varit mycket smidig och vi har alltid fått snabba och tydliga svar på våra frågor och funderingar. Super proffsigt från start till slut. Vi skulle gärna anlita Tomas igen vid försäljning eller för att köpa nästa bostad.
  • Välkommen till Svenska Mäklarhuset i Järfälla! Vi har koll på marknaden här i Järfälla och Jakobsberg och bryr oss om dig som kund på riktigt.
    Johan S
    Johan S: Oerhört nöjda med Philips insats och engagemang. Rak, tydlig och genuin i sitt språk samt enkel att kommunicera med. Från första kontakt till kontraktskrivning skötte han sig klanderlöst, alltid nåbar och trevlig i ton, samt ingav inga falska förhoppningar. Modellen vi satte upp följdes till punkt och pricka och vi anser honom vara en riktigt kompetent mäklare, inte minst genom det bevis då han på egen väg faktiskt letade fram våra köpare efter att visningarna varit något svala till följd av hur marknaden då såg ut. Han gav aldrig upp med andra ord utan höll sitt ord, hela vägen "in i mål". Rekommenderar honom mycket varmt!
  • Välkommen till Svensk fastighetsförmedling och Ekerö! På denna vackra ö strax utanför centrala Stockholm finns vi redo för att hjälpa dig till drömboendet.
    Roland V
    Roland V: Sophia var mycket proffesionell och förtroendeingivande när vi sålde vår villa.
  • Julian B
    Julian B: Pålitlig och sakkunnig mäklare.
  • STHLM ESTATE

265 omdömen
    Varmt välkommen till oss på STHLM ESTATE - Vi hjälper dig att hitta ditt drömhem i Stockholm med omnejd.
    Hamid T
    Hamid T: Gabriel sålde min lägenhet och jag är jättenöjd. Tryggt och smidigt hela vägen. Tack! Rekommenderas!
  • Vi har koll på bostadsmarknaden i Västerort! Kontakta oss om du vill veta mer om området, vill få en fri värdering eller har andra frågor kring bostad och boende!
    Christoffer A
    Christoffer A: Jag är väldigt nöjd att jag valde Emelie Clarberg som mäklare i min försäljning. Hon var lätt att nå och alltid tillmötesgående, vilket gjorde hela processen mycket smidigare. Trots en tuff bostadsmarknad var hon väldigt hjälpsam och gav bra råd, vilket gjorde att jag kände mig trygg och välinformerad genom hela affären. Kan inte göra annat en att ge mina varmaste rekommendationer till Emelie!
  • Vi har koll på Solna!
    Rohan R
    Rohan R: Marie is a very hardworking and committed person. During the entire process she was very active and kept us updated on the progress and opportunities. She was able to close the deal well before we planed to move into the new place which is very much appreciated. Would recommend her anytime.
  • MOHV Österåker

211 omdömen
    Per W
    Per W: Gav ett bra intryck och har ett trevligt bemötande. Lösningsorienterad och effektiv. Gjorde det vi förväntade oss. Kan verkligen rekommendera henne till andra säljare.
  • Vi kan Märsta, Rosersberg och hela Sigtuna kommun! Välkommen!
    Sheila Ashby A
    Sheila Ashby A: Hon är tålmodig och förstående jag kom i kontakt med henne på en värdering av bostaden som jag ville göra då var det flera mäklare som kom men hennes positivitet lockad mest
  • HusmanHagberg Lidingö

408 omdömen
    Dags att köpa eller sälja bostad på Lidingö? Ta kontakt med oss på HusmanHagberg så hjälper vi dig.
    Fredrik L
    Fredrik L: Otroligt bra och kunnig mäklare som har både köparens och säljarens bästa för ögonen.
  • Välkommen till en mäklare som kan sin sak på bostadsmarknaden på Östermalm!
    Anna G
    Anna G: Vi uppskattar verkligen Hanna Gulve, som vi hade förmånen ha som mäklare vid bostadsförsäljning. Mycket tydlig, snabb, lyhörd för våra önskemål , marknadskunnig, gott stöd för beslutsfattande. Kort sagt - professionell i ordets bästa bemärkelse. Anna Gilbe
  • Fastighetsbyrån Kungsängen

580 omdömen
    Vi har kontor i både Kungsängen och Bro, välkommen förbi och berätta om dina bostadsplaner!
    Linnea P
    Linnea P: Vi upplevde att Malin på ett balanserat och respektfullt sätt kunde representera säljare och oss som köpare.
  • Notar Hammarby Sjöstad

790 omdömen
    Notar är din mäklare i Hammarby Sjöstad och Johanneshov. Vi har lång branscherfarenhet och erbjuder kostnadsfri värdering. Välkommen!
    Emelie L
    Emelie L: Bra bemötande, härlig attityd.
  • Låt oss på Svensk Fastighetsförmedling hjälpa dig få ut det mesta av din bostadsaffär!
    Ronny S
    Ronny S: Vi har fått ett mycket positivt bemötande och hjälp vid fösäljningen av vårt hus och inköp av lägenhet. En aktiv och hjälpsam mäklare som vi rekommenderar för framtida affärer.
  • Mäklarringen Sollentuna

120 omdömen
    Daniel A
    Daniel A: En grym mäklare som hjälpte mej med både köpa och sälja. Kan starkt rekommendera honom.
  • Hjorth Fastighetsförmedling

106 omdömen
    Annelie J
    Annelie J: Filip är en mycket trevlig och tydlig mäklare. Försäljningen gick både snabbt och enkelt. Vi är supernöjda!
  • Välkommen in till vår BoButik i Värmdö för bästa personliga service! Vi svarar gärna på dina frågor om bostad och boende här på Värmdö.
    Hans E
    Hans E: Bra bemötande , kunnig och hjälpsam i frågor som vi hade.
  • MOHV Stockholm

1,112 omdömen
    Vi tror på personliga kontakter och rak kommunikation. Välkommen till oss när du söker en erfaren och nytänkande fastighetsmäklare!
    Martin L
    Martin L: Jag har haft Sofie vid två tillfällen och allt har bara varit perfekt. Mkt följsam, trevlig och extremt kunnig. I hela processen är finns hon alltid där och svarar omgående på alla frågetecken eller önskemål. 10 av 10.
  • Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
    Selvi A
    Selvi A: Så proffsig byrå. Vi sålde hus på förhandsvisning och det gick hur smidigt som helst.
  • Varmt välkomna till Mäklarhuset!
    Erik P
    Erik P: Bra service, tillgänglig och påläst under hela processen.
  • Välkommen till HusmanHagberg! Vi hjälper dig tillrätta i Haninge och Västerhaninge.
    Maria H
    Maria H: Jag tog kontakt med Mats. Han har skött min försäljning av lägenheten på ett exemplariskt sätt. Han är supertrevlig och positiv person som på ett fint sätt visat fördelarna med min lägenhet. Jag är tacksam att han tog sig an min försäljning.
123456...15