Mäklare i Stockholms län

De gånger man har kontakt med mäklare är när det är dags att sälja eller köpa bostad, eller när man vill ha en värdering på sin nuvarande bostad. En del kanske har erfarenhet av en mäklare eller någon mäklarfirma som man har anlitat förut. Oavsett om det är fösta gången du ska ta kontakt med mäklare eller om du har lite rutin av att köpa eller sälja bostäder så gäller det att hitta en riktigt bra mäklare i Stockholm.

Här kan du jämföra olika rekommendationer och Reco.se hjälper dig att hitta din mäklare. Om du ska köpa eller sälja en lägenhet eller villa i vår huvudstad så hjälper Reco.se dig att få kontakt med en mäklare som är väl insatt i bostadsmarknaden och i olika typer av bostäder när det är dags för en bostadsaffär i Stockholm. Mäklaren ska bland annat kunna hjälpa dig att kontrollera vad som finns i årsredovisningar i bostadsrättsföreningar eller hur vad man behöver tänka på när man ska köpa en villa. Mäklaren måste kunna visa alla sina kunder/spekulanter att hen är väl insatt i fastighetsaffären, kan ta fram energideklaration, driftskostnader och mycket mer för det specifika objektet.

Mäklare
Nykvarn  (1 st)

Topp 25 mäklare i Stockholms län

• Fastighetsbyrån Järfälla

2,801 omdömen
    Köpa eller sälja bostad i Järfälla? Vi på Fastighetsbyrån är engagerade och målmedvetna och tar dina förutsättningar och behov i beaktning för att kunna erbjuda dig en tjänst som passar just dig och d...
    Ingela E
    Ingela E: Ett mycket trevligt och bra bemötande. Vi fick bra information och snabb återkoppling när vi kontaktade henne. Vi ville inte sälja förrän vi hade hittat ett objekt som passade oss. Hon stressade inte på och hon kom med tips som var bra och det kändes tryggt. Vi är mycket nöjda med Amanda. 🤗
  • Gör en trygg bostadsaffär med oss på Svensk Fastighetsförmedling! Vi har koll på: Enskede, Farsta, Farsta Strand, Fagersjö, Sköndal, Gubbängen, Bagarmossen, Tallkrogen, Hökarängen.
    Nawzad B
    Nawzad B: Rawaz . som mäklare är perfekt ,fint och varmt bemötande . jätte glad och hjälp sam.
  • Vi har koll på Hägersten! Välkommen!
    Marie O
    Marie O: Är supernöjd med servicen Zandra Karlsson och hennes team gav. Trots att jag var en lite "strulig" kund så möttes jag bara av vänlighet och professionalism. Att jag sen fick ett superbra pris för min lägenhet är ju inte att förakta. Kan starkt rekommendera denna mäklarbyrå och speciellt Zandra.
  • HusmanHagberg Sundbyberg

894 omdömen
    Beri J
    Beri J: Jag hade nöjet att arbeta med Sem Samson från HusmanHagberg Sundbyberg när jag sålde min lägenhet, och jag kan inte nog betona hur positivt min erfarenhet har varit. Från första mötet kände jag mig trygg och väl omhändertagen. Sem är alltid professionell, lyhörd och hade en god kunskap om marknaden. Under hela försäljningsprocessen höll Sen mig informerad om varje steg och svarade snabbt på mina frågor. Marknadsföringen av min lägenhet var också utmärkt. Sem använde sig av högkvalitativa bilder och en välskriven beskrivning som fångade lägenhetens charm. Resultatet blev en snabb försäljning. Jag kan varmt rekommendera Sem Samson och HusmanHagberg Sundbyberg till alla som letar efter en pålitlig och duktig mäklare. Tack för ett fantastiskt arbete.
  • Fastighetsbyrån Sollentuna

2,158 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån!
    Emma N
    Emma N: Rickard är duktig, snabb, närvarande, hjälpsam och proffsig. Med sitt lugn och erfarenhet har vi känt oss trygga genom hela säljprocessen. Kan varmt och hjärtligt rekommendera Rickard som mäklare.
  • Fastighetsbyrån Lidingö

1,734 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån på vackra Lidingö! Vi guidar dig bland alla vackra lägenheter och villor här på ön.
    Daniel N
    Daniel N: Bäst service trevlig ton. Rekommenderas varmt.
  • MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg

2,154 omdömen
    MOHV Bromma erbjuder dig mäklartjänster med kreativitet och nytänkande! Välkommen till oss.
    Anna F
    Anna F: Jag har haft förmånen att göra bostadsaffärer med Niklas flera gånger, både som säljare och köpare. Han följer upp och återkopplar vilket gör att man känner sig trygg genom hela processen. Jag ger Niklas mina bästa rekommendationer.
  • Fastighetsbyrån Tumba

2,114 omdömen
    Vi förmedlar bostäder i Tullinge, Tumba och Grödinge. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig i bostadsaffären!
    ANTON B
    ANTON B: Jätte nöjd med vår mäklare, gick smidigt och bra. Rekommenderar Alexandra.
  • Fastighetsbyrån Täby

1,469 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Täby! Vi har verktygen för att leda dig genom hela bostadsaffären.
    Camilla R
    Camilla R: Trevlig, professionell i sitt bemötande. Ser till att det blir bra för kunden.
  • MOHV Täby

1,079 omdömen
    Som Sveriges minsta rikstäckande kedja hjälper vi dig gladeligen med din nästa bostadsaffär.
    DELIA N
    DELIA N: Jag rekommenderar Oscar med hela mitt hjärta och önskar att jag hade funnit honom mycket tidigare. Men med bara 2 veckor utförde han precis de mirakel jag behövde, genom att hitta flera möjliga köpare som lede till en försäljning av min lägenhet och man var delaktig från början till slut. Oscar är engagerad, kunnig, supertrevlig och så mycket mycket mer. Oscar Hallbygård är inte bara årets mäklare 2019, han är även min hjälte.
  • HusmanHagberg Täby

1,386 omdömen
    Välkommen till HusmanHagberg i Täby! Med kompetens och passion hjälper vi dig tillrätta på bostadsmarknaden!
    Gunnel B
    Gunnel B: Vi fick förtroende för mäklaren. Hon gjorde ett bra jobb som vi blev mycket nöjda med. Nu har vi flyttat in den nya lägenheten
  • Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje! Ska du byta bostad här i Roslagen? Kontakta oss mäklare här på kontoret - vi kan marknaden.
    Mats N
    Mats N: Maria Alex på Svensk Fastighets , 5 av 5 möjliga, service bemötande kunnighet, allt på topp, lång erfarenhet inom branschen. ,top nodge
  • Fastighetsbyrån Östermalm

1,805 omdömen
    Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
    Vera B
    Vera B: Det var fem år sedan jag fick kontakt med Richard Petersson då jag köpte en bostadsrätt. Sedan dess har jag rekommenderat honom till min bekantskapskrets. Nu i dagarna har han sålt min lägenhet. Richard uppträder alltid professionellt och jag uppskattar hans arbete mycket.
  • HusmanHagberg Vallentuna

1,177 omdömen
    Välkommen till oss på HusmanHagberg i Vallentuna. Vi har passion för bostäder och kan marknaden!
    Berndt S
    Berndt S: Victor gav trygghet och har stor lokalkännedom med proffsigt genomfört försäljningsarbete.
  • Fastighetsbyrån Huddinge

1,824 omdömen
    Vi har kunskapen, engagemanget och erfarenheten som krävs för att hjälpa dig till en lyckad fastighetsaffär! Välkommen till oss med dina frågor om boende i Huddinge!
    Somil J
    Somil J: I found Monice very Good, responsive, helpful . She always come back as per commitment
  • Fastighetsbyrån Nacka

1,334 omdömen
    Boka en kostnadsfri värdering eller ett förutsättningslöst möte så vi kan få en bild av hur vi kan hjälpa dig i din nästa bostadsaffär i Nacka kommun!
    Torborg W
    Torborg W: Olivia är mycket duktig och kunnig
  • Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Vasastan! Vi har god lokalkännedom om området runt Vasastan och Gamla stan. Här får du hjälp med hela bostadsaffären.
    Julia P
    Julia P: Superbra bemötande, trevligt och proffesionellt! Tack Carl:)
  • Fastighetsbyrån Norrtälje

1,793 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Norrtälje! Skärgård, stad, skog och landsbygd - Norrtälje har allt och vi mäklare hjälper dig hitta det bästa boendet.
    Felix Ö
    Felix Ö: Trevlig, professionell och tillgänglig.
  • Var med oss och sälj din lägenhet, villa eller radhus. Vi på Svenska Fastighetsförmedling har den kompetens som behövs för att värdera, sälja och/eller köpa din bostad.
    Hanna Å
    Hanna Å: Alexander är en engagerad och erfaren mäklare. Mycket bra och snabb återkoppling.
  • Fastighetsbyrån Enskede

1,664 omdömen
    Köpa eller sälja bostad i Enskedeområdet? Vi sitter vid Globen City och hit är du alltid välkommen med din frågor om bostad och boende! Välkommen till Fastighetsbyrån!
    Carina P
    Carina P: Frank bemötte oss på ett trevligt och genuint sätt redan från start. Han var alltid tillgänglig för frågor och var väldigt inlyssnande på våra behov vilket var viktigt för oss för att vi skulle känna oss trygga genom hela processen. Vi kände oss aldrig korkade eller påträngande då han alltid bemötte oss på ett glatt, professionelt och öppet sätt. Så vill du ha en lättsam, kunnig och enkel mäklare att jobba med så rekommenderar vi Frank rakt igenom. Dessutom gjorde han att en relativt påfrestande process blev en väldigt rolig upplevelse med mycket skratt och ett väldigt bra resultat av försäljningen av vår bostad som vi bott i under 18 år. För Frank var det verkligen kunden som var viktigast. Med vänliga hälsningar Carina och Matilda.
  • Fastighetsbyrån Kista

1,511 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån och oss i Kista! Vi är marknadens mest anlitade mäklare här i området.
    Lilian
    Lilian: Vi är mycket nöjda och glada över att vi valde Gabriella från Fastighetsbyrån. I vårt val av mäklare så utmärkte hon sig bland de andra kandidaterna genom professionalism, ödmjukhet och stor kunnighet om marknaden. Hon bemöter oss som kund med mkt energi, karisma och utstrålning.
  • Fastighetsbyrån Haninge

1,429 omdömen
    Fastighetsbyrån har två kontor strategiskt placerade i Haninge Centrum respektive i Västerhaninge Centrum. Våra fastighetsmäklare arbetar affärsmässigt och med ett starkt kundfokus i varje uppdrag. Vi...
    Andreas L
    Andreas L: Super proffesionell mäklare som är oerhört trevlig, och driven. Bara bra saker att säga.
  • MOHV Norrtälje

635 omdömen
    Med oss på MOHV i Norrtälje hjälper våra drivna mäklare att hitta rätt bostad samtidigt som de säljer din gamla. Låt oss värdera din bostad och maximera din försäljning.
    Anton K
    Anton K: Matilda har på ett mycket professionellt sätt från första samtal till skrivning av kontrakt skött hela försäljning med beröm ! Kan bostadsmarknaden väldigt väl och är väldigt påläst och ödmjuk vilket ger en känsla av att man är i väldigt trygga händer. Redan från start fick vi höra ” lita på mig ” det har vi gjort och från samarbetet med den bästa fotografen och en fingertoppskänsla samt lösningsorienterad bäddar det för en riktigt bra försäljning. Vill du att Eran försäljning ska kännas som den bästa på marknaden så kan vi varmt rekommendera Matilda !
  • MOHV Haninge

956 omdömen
    MOHV i Haninge erbjuder mäklartjänster här, i Vendelsö, Tyresö och Huddinge. Vi genomsyras alltid av kreativitet och nytänkande. Välkommen!
    Malin T
    Malin T: Proffsig. Tillmötesgående och otroligt hjälpsam!
  • Välkommen till oss på Fastighetsbyrån i Norra Djurgårdsstaden. Både skärgården och storstan är nära i denna vackra stadsdel. Vi hjälper dig att hitta boendet här.
    Mika C
    Mika C: Vi har haft turen att få sälja vår lägenhet med hjälp av en kompetent och erfaren mäklare. Sarah har hållit i en snabb och smidig försäljningsprocess, under vilken vi upplevt henne som öppen, tillgänglig och rak i kommunikationen. Vi är tacksamma mot den granne som rekommenderade Sarah, och kommer själva att rekommendera henne till andra som vill sälja i norra djurgårdsstaden.
1234...15