Klippte mig hos Firas. Superduktig på att klippa och är väldigt kunnig. Blev jättejättejättenöjd med frisyren! Kommer definitivt gå tillbaka till honom. Rekommenderas starkt!
Ladies & Gentlemen Hair Studio
Välkommen till Ladies & Gentlemen - En salong för alla! Vi befinner oss i Solna Centrum sedan 2011 och vår personal består av ett gäng duktiga och erfarna frisörer och barberare som älskar sitt yrke. Vi har koll på de senaste trenderna och gör allt för att du som kund ska känna dig omhändertagen. Vi erbjuder en rad olika...
93 omdömen om Ladies & Gentlemen Hair Studio
Perfektion, som alltid!! Kan inte vara mer nöjd med håret.
Väldig duktig personal som är båda kunniga och trevliga.
Klippte håret, blev jätte trevligt bemött av personalen i salongen.
Proffsig, engagerad och utmärkt service! Otroligt duktig frisör,
Fick en tid snabbt trots semestertid. Jättetrevlig frisör. Nöjd med resultatet.
Cut my hair from long to medium long hair and got exactly what I asked! Definately coming back later. Prices are also affordable!
Finns absolut ingen som Angie! ⭐️ Hon har gjort magi med mitt hår i snart säkert 10 år. Rekommenderar henne starkt 🥰
Jag har blivit bemött. på ett vänligt och bra sätt och jag är mycket nöjd med min klippning
Klipp, färg och produkter. Supernöjd och härligt bemötande.
Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör
Klippte barnen där. Tålamod och vänligt bemötande!
Jag köpte klippning, huvudmassage och hårprodukt. Upplevelsen var bra. Enkel, användar vänlig hemsida och bokningsfunktion. Professionella frisörer som tar väl hand om mig som kund. Erbjöds kaffe medan jag väntade. Resultatet blev utmärkt :-) Mvh Rolf
Mona är en otroligt professionell och skicklig frisör. Hon kommer med egna synpunkter och förslag på vad som passar mig bäst. Hon lyssna
Festfix inför bröllop. Mycket trevlig och kunnig personal. Fick mycket beröm för frisyren 😄
Klippning och olaplex-behandling. Trevliga, avslappnade.
Sally upplevde jag som lyhörd och vänlig. Hon var inlyssnande och förtroendeingivande och jag fick mitt hår precis som jag ville ha det. Sal
Klippningen blev bra. Frisören var duktig. Klippning kom igång senare än den tid som bokats.
Tack Mette för ditt omdöme om att klippning var bra och att du fick intrycket att frisören var duktig. Vi ska se till att till nästa gång blir det utan någon fördröjning vid påbörjad behandling. :) /Teamet
Topp topp topp topp topp topp topp topp
Tack tack tack tack för ditt omdöme Carl :D /Teamet
She's the best at her game and makes every experience an amazing one!
Jag tyckte att det blev en bra klippning
Kunniga, trevliga och stor kunskap
Trevlig och jätteduktig! Kan verkligen rekommendera!
Min son gick dit för att klippa sig för andra gången. Personalen var mycket trevliga och ordnade snabbt en tid till oss. Kvinnan som klippte min don var också mycket trevlig och verkade kunna sin sak även om min son var nöjdare vid första klippningen.
Tack för er feedback. Vi skulle vara tacksamma om ni vill berätta för oss hur vi kan förbättra vårt arbete genom at mejla till info@lg-hair.se Ser fram emot att se er till nästa gång. /George
Klippt mig många gånger här, min man och barn också. Vi blir alla alltid nöjda! De lyssnar på hur man vill ha det men kommer också med goda råd. Bäst i Solna!!
Elisa är vänlig och inlyssnande. Hon tar sitt jobb på stort allvar. Hon har en fin kommunikation med sin mentor vilket gör att jag känner mi
Klipptiden på 45 min bestod av knappt 10 minuter klippning. Hur de kan ta över 400 spänn för det förstår jag inte. Frisören klippte håret blött och fönade sedan torrt och så var det klart, han gick inte igenom klippningen för att se att det blev rakt, eller taggade ur uppklippningen. Resultat, det såg ut som jag klippt mig själv och håret hänger inte ihop. När han sa att han var klar påpekade jag att det såg ut som att ena sidan var längre (Han hade inte en kollat det), så utan att kolla själv så klippte han bara lite till. Det blev ännu mer ojämnt.. Jag kommer inte gå tillbaka!
Hej Sofia, Jag har nu kollat upp din behandlingen och den motsvarade 38min från start till betalning. Är håret ojämnt är du välkommen att höra av dig till oss så rättar vi till det. Mvh George
Slingor. Jättetrevligt bemötande och duktiga och professionella frisörer. Var där i två timmar och blev bjuden på kaffe medan jag väntade på att håret skulle bli klart.
Otroligt trevlig och kompetent frisör. Lyhörd för mina tankar och kom med egna tips. Kom väl överens och jag gick därifrån mer än nöjd. Komm
Dom är riktigt trevliga och är jätte duktiga på både skägg och hår. Jag var supernöjd!
Tack för en bra recension :D /teamet
Fantastisk personal och behandling
Bara positiv. Linda är trevlig och tillmötesgående och lyssnar på vad man har för önskemål. Är väldigt nöjd.
Bra ställe. Trevlig personal.
Jag hade fest styling. Det blev inte som jag ville ha.
Hej Maiko! Det var tråkigt att höra. Vi som trodde att du var så nöjd då det var jätte fint. Hör gärna av dig till oss för se hur vi kan förbättra oss till nästa gång. /Teamet
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. E
Proffsigt bemötande. Supernöjd. Kan varmt rekommenderas.
Alltid kul att komma till Firaz, känner mig alltid sååå snygg när jag går därifrån!
Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man
Bästa Firas gör alltid mitt hår perfekt! <3
Riktigt trevligt personal och man får vad man önskar Varje gång man bokar blir det lätt och får man bra produkter rekommendation
Tack för dina fina ord! Om du det finns något vi kan förbättra är du välkommen att hör av dig :D /Teamet
Min dotter klippte sig hos Carolina & blev jättenöjd. Vi kommer snart tillbaka!
Innan denne fantastiska frisör tog hand om mig så var mitt hår en katastrof: grå utväxt och hemska gula slingor. Nu är alla slingor borta och hela håret färgat grått. Utväxten smälter in och jag känner mig så nöjd med mitt besök, supernöjd!!!!
Har färgat håret och ja förväntade mig mer. Har fixat ögonbrynen och är MYCKET NÖJD!
Hej Sani, Vad kul att ögonbrynen vart bra. Är det något vi kan göra för till nästa gång för din hårfärg tvekade inte att höra av dig isåfall. /George
Jag klippte mig och färgade slingor. Karin var lyhörd och vänlig och resultatet blev bra men ljuset i salongen är lite märkligt så jag var l
Mkt bra bemötande, trevlig och kunnig personal som kändes måna om att man fick en bra upplevelse och ett gott resultat.
Klippning bra men Frisyren var inte speciellt hållbar. Slingor gjordes veckan efter och de är jag nöjd med. Ett pris angavs när jag innan frågat om pris men efter utförandet var det dubbla priset pga alla produkter som användes utan att upplysa mig om det!!! Går nog inte tillbaka. Frisören var väldigt noga och trevlig ( kvinnlig)
Hej Lena, Vad kul att slingorna vart bra. Kan det vara så du valde en annan behandling än den som du fick pris om första gången? Vi ger alltid kunder råd om vilka produkter som passar en men det är aldrig tvång att kunden måste köpa dom. Är något oklart eller har du fler funderingar tveka inte att höra av dig till oss på info@lg-hair.se /George
Så serviceminded och duktig, trots att jag kom in på salongen en vecka innan min boking (bokade fel dag..) så tog Jannike emot mig med målet
Jag klipper mig ofta hos er, går alltid till Firas. Han är grymt, hans service är super bra. Duktigt på att rekommendera vad man passar i. Har även färgat håret hos honom och är alltid nöjd med det han gör.
En frisör som lyssnar och hör vad man önskar, och därmed levererar. Alltid nöjd när jag går därifrån!
Otroligt bra frisör. Håret är jättebra sedan jag började gå där för drygt 2 år sedan . Han är varsam med produkter, vilket gör att håret int
Genuin service och ett proffsigt bemötande!
Väldigt trevlig personal och mycket kunniga!
Bojana har klippt mig i flera år, alltid med toppen resultat. Hon är alltid glad och positiv samt väldigt bra service. Tack Bojana!
1) Klippning och färg av utväxt 2) Ett väldigt professionellt bemötande. Jag kände mig väl omhändertagen. 3) Företaget har förstått filosofi med "bra kundvård", underbar service, gott varumärke och därmed har gjort allt för att tillgodose dessa krav.
Trevlig personal, alltid vänliga. Kan klippa bra dessutom. Går alltid därifrån nöjd. Även sonen har börjat gått där nu.
Kompetent, trevlig, proffsig och ger bra tips och råd. Kan varmt rekommendera Claudia.
Klippning och som alltid blev jag trevligt och proffsigt bemött.
Bra service men dyrt! Central men det finns många fler!
Väldigt trevlig och proffsig personal. Har alltid blivit nöjd med min klippning!
Klippning. Alltid snabbt och bra!
Jag klippte mig. De var alla trevliga & serviceminded. Jag hade inga direkta förväntningar men var fullt nöjd när jag gick därifrån.
-------'--------'-------------'
Alltid lika nöjd klippningen perfekt 👏👏
Jag blev lika bra klippt och bemötande är lika bra som alltid, har aldrig varit missnöjd med hur jag blivit klippt hos Ladies & gentlemen Hair studio!
Trevlig och duktig personal blev väldigt nöjd med klippningen :)
Jag har gått till samma frisör i tjugo år och hon var den bästa! Nu har hon gått i pension och jag har låtit håret växa eftersom jag inte vågade prova någon ny. Var tvungen nu att klippa topparna och bokade tid hos Ladies & Gentlemen. Hade tidigare köpt hårinpackning där och fått bra hjälp så jag tog språnget och bokade tid. Alla på salongen var mycket trevliga, hjälpsamma och tillmötesgående och frisören som klippte mig var MYCKET duktig och jättetrevlig. Nästa gång jag behöver något till håret eller behöver klippa topparna så går jag dit. Definitivt!
Två klippningar och putsning av skägg. Utmärkt snabbt och välgjort arbete. Bra bemötande och skickligt utförande.
Alltid utmärkt herrklupnning! Effektivt o snyggt. Enkelt att få tid. Trevligt bemötande dessutom.
Trevlig och duktig personal. Jag är alltid jättenöjd