MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg

• BadgeTenYears
2 080
4.9
Llama 0775-33 30 70 Compartir

Här i Bromma erbjuder vi på MOHV mäklartjänster som bygger på att vi är kreativa, nytänkande och drivs av framåtanda. Du är alltid med och bestämmer allt tillsammans med din mäklare eftersom vi tror att det leder till en lyckad bostadsaffär. Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda dig snabb, smidig och professionell mäklarhjälp....

2080 omdömen om MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg

Sedan starten hos Reco 2017

Visar 2080 omdömen med 4.9 i snittbetyg
Matthew C
Compró su apartamento con ayuda de Daniel Fredricson parte de MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Abrahamsberg

Daniel gjorde ett fantastiskt jobb med att hjälpa oss att köpa vår nya lägenhet. Han var personlig, kunnig och hjälpte oss att slutföra alla pappersarbete mycket effektivt.

David F
Vendió su apartamento con ayuda de Adam Ulfung parte de MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Huvudsta

Tydlig och positiv genom hela försäljningen och väldigt informativ.

Christina N
Compró su apartamento con ayuda de Adam Behrer parte de MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Solna Centrum

Rekommenderas varmt! Adam was very friendly and responsive to all questions, albeit a little more pushy than average. We are really happy with our purchase though and happy he pushed us to sign quickly in the end.

Asoka Jayarathna Kumara Niroshan S
Compró su apartamento con ayuda de Adam Ulfung parte de MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Huvudsta

Adam was friendly and explained all the details we needed as immigrants. He made sure we got everything we wanted and went above and beyond to help us. He patiently answered all our questions and showed great understanding throughout.

Hanh P
Vendió su apartamento con ayuda de Adam Behrer parte de MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Solna Centrum

Toppen bra och engagerad mäklare. Lyckades sälja vår lägenhet rekordfort till bra pris i en tuff marknad. Vi kan varmt rekommendera Adam!

Isabelle E
Compró su apartamento con ayuda de Jimmie Rönnbäck parte de MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg

Snabb och smidig kommunikation

Fredrik H
Västra Skogen/Ingenting

Adam gav oss ett toppenbemötande från första kontakt och skötte hela processen exemplariskt!

Ove L
Minneberg

Vi är inte klara med slutlikviden då vi har lite kvar att jobba med håll i hatten vi har inte gått i mål än 😊😊

Richard Gustav S
Vendió su apartamento con ayuda de Lovisa Ek parte de MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Abrahamsberg / Åkeslund

Lovisa är proffesionell, driven och enkel att ha att göra med. Hon skötte försäljning smidigt och snabbt.

Mikael O
Lilla Alby

Adam var tillmötesgående, professionell och positiv genom hela säljprocessen och bidrog med allt man vill ha av en mäklare. Han kom med förslag på nästa steg genom hela processen och skräddarsydde detta utifrån vårt behov. Han var lyhörd och väldigt aktiv och gjorde hela tiden sitt yttersta för att samarbetet skulle bli så lyckad som möjligt. Rekommenderas varmt!

Johan F
Vendió su apartamento con ayuda de Daniel Fredricson parte de MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Väldigt hjälpsam och tydlig. Skulle verkligen rekommendera Daniel.

Caisa L
Abrahamsberg

Daniel är kunnig, snabb, tävlingsinriktad och tydlig.

Cathrin G
Abrahamsberg

Väldigt trevlig och lyhörd! Fick all hjälp vi behövde för att göra en bra bostadsaffär!

Erik Z
Centrala Sundbyberg

Adam är väldigt engagerad, tålmodig, trevlig och serviceminded. Vi är supernöjda!

Markus O
Solna Centrum

Adam har varit grym, vi har både köpt och sålt av honom och varit väldigt nöjda. Han har ett professionellt bemötande och var alltid lyhörd för våra önskemål som säljare, vi är dessutom väldigt nöjda med slutpriset! Vi rekommenderar varmt Adam

Anna K
Solna Centrum

Adam var professionell från start till avslut. Han var lyhörd över mina förväntningar och kom med bra input. Han höll mig uppdaterad genom hela säljprocessen och var alltid lätt att nå vid behov. Jag kände mig väldig trygg med Adam som mäklare och kan varmt rekommendera honom!

Maria S
Vendió su apartamento con ayuda de Niklas Bergsten parte de MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Beckomberga

Niklas är en seriös, kommunikativ och noggrann mäklare som alltid svarar snabbt och finns tillgänglig för frågor. Han är ambitiös och det märks i hans arbete att han vill väl och att det ska bli bra i slutändan för alla parter. Rekommenderar Niklas å det varmaste - en fantastisk mäklare som gjorde vår säljprocess både smidig och trygg.

Louise E
Mariehäll

Lovisa var lyhörd, empatisk och enkel att samarbeta med. Jag rekommenderar henne varmt!

Amanda W
Compró su apartamento con ayuda de Lovisa Ek parte de MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Mariehäll

Lovisa var jättetrevlig, informativ och duktig. Jag hade absolut kunnat använda henne som mäklare för framtida försäljning.

Pia L
Compró su apartamento con ayuda de Niklas Bergsten parte de MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Ritorp/Norra Frösunda

Niklas är väldigt professionell Trevligt bemötande, ger bra och utförlig information samt är snabb med feedback.

Björn Rickard L
Nockebyhov

Daniel hjälpte mig på ett mycket professionellt sätt med ett mycket positivt bemötande under hela försäljningsprocessen. Tack vare sin erfarenhet och breda kontaktnät uppnådde vi de förväntaningar jag hade. Jag upplevevde nu, Mohv i Bromma liksom för några år sedan vid köp av bostad, som en mycket kompetent mäklarbyrå.

Oliver T
Råsunda/Vasalund

Köpte lgh via Adam. Allt gick smidigt.

Gabriella C
Råsunda/Näckrosen

Det är andra gången vi använder Adam som mäklare då vi sålt bostad. Det finns en anledning till att vi även nästa gång kommer att anlita honom. Adam är lugn och saklig, väldigt kunnig och sköter all kommunikation helt fläckfritt. Han får både säljare och köpare att känna sig trygga och sköter hela affären med stor noggrannhet och närvaro. Det känns lyxigt att få anlita en så pass bra mäklare som Adam! Vi rekommenderar honom starkt till alla som ska sälja.

Annika L
Compró su casa con ayuda de Niklas Bergsten parte de MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Nibbla

Medlade mellan köpare och säljare för att göra en affär som båda blev nöjda med.

Mikael O
Nibbla

Uthållig, och envis och hjälper kunden

Juan F
Bergshamra

Trevlig, kunnig, påläst, trovärdig och punktlig

Susanne J
Abrahamsberg

Jag är en kräsen person i allmänhet med en skepsis mot mäklare i synnerhet. Med det sagt har jag ingenting negativt att säga om Daniels arbetsinsats. Rekommenderar honom 100% om du söker efter en bra mäklare.

Axel S
Traneberg

Han var väldigt proffsig och hjälpsam genom hela processen. Var tydlig i sin kommunikation och gjorde att allt kring köpet gick smidigt. Har ingenting att klaga på överhuvudtaget kan rekommendera honom till andra.

Kristina H
Hagastaden/Karolinska

Proffsig och tillmötesgående. Rekommenderas

Diar B
Mariehäll

Professionell och fanns alltid tillgänglig. Fick till en snabb affär utan mycket stress.

Lars L
Traneberg

Mycket bra och proffsigt bemötande! Vi hade förväntningar på att få ett acceptabelt pris och ganska snabb försäljning och det lyckades Adam med. Sammanfattningsvis så är vi helnöjda med Adam och kan verkligen rekommendera honom!

Elias O
Traneberg

Adam hjälpte oss genom hela säljprocessen på ett professionellt och fint sätt. Han förklarade alla delar under processen och hade alltid svar på alla våra frågor. Nöjda med både slutpriset på lägenheten och Adam som mäklare. Kan vara ge mina varmaste rekommendationer!

Ann-Charlotte M
Ritorp/Norra Frösunda

Jag tycker att det var skönt att i den jobbiga situation jag befann mig i kunna lägga över allt ansvar kring försäljningen på Adam, som är en lyhörd person, och han skötte försäljningen utomordentligt bra varför jag varmt kan rekommendera honom.

Klara H
Hagastaden/Karolinska

Kunnig, tydlig och trevlig! Man kände sig väl omhändertagen, kunde fråga alla möjliga frågor och fick alltid ett respekterat bemötande. Rekommenderas varmt!

Stefan W
Västra Skogen/Ingenting

Adam har från första stund ingett förtroende och kompetens och sedan levererat på det! Alltid professionell och tillgänglig och infriade mina högt ställda förväntningar på en bra och smidig affär. Samt överträffade mina förväntningar på snabb leverans genom sitt starka kund och kontaktnät. Mina varmaste rekommendationer! Tack Adam!/Stefan, Johanna & Ellen

Snehal V
Västra Skogen/Ingenting

It was a good experience. I particulary appreciated that Adam explained me every sentence in the contract document in English as I don't understand Swedish language. He is quite clear in communication and easily reachable.

Ellen S
Västra Skogen/Ingenting

Adam var trevlig, hjälpsam och enkel att ha göra med! Jag är mycket nöjd med hela processen - det gick snabbt, smidigt och blev mycket bra!

Anne-Sophie F
Ritorp/Norra Frösunda

Trevligt o proffsigt bemötande samt handläggning av säljandet av bostaden! Adam är en lyssnande o inkännande mäklare med god kunskap o erfarenhet av bostadsmarknaden på plats!

Lena M
Spånga Sundby

Påläst, lätt att samarbeta med

Pernilla P
Vendió su apartamento con ayuda de Malin Siekkinen parte de MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg

Hon är superproffsig och riktigt härlig att ha och göra med! Kan starkt rekommendera Malin när du ska sälja din bostad!

Svar från Malin Siekkinen

Hej Pernilla! Stort tack för dina fina ord och rekommendation! Tack för att jag fick förtroendet att få förmedla din fina lägenhet!

Charlotte H
Spånga Sundby

Lovisa var professionell, samtidigt genuint vänlig och tillmötesgående.

Erik Tore Jonas C
Gamla Huvudsta

Adam är verkligen allt en bra mäklare ska vara och på ett mycket tillfredsställande sätt: Kunnig, hjälpsam, noggrann, och inte minst trevlig att ha med att göra. Rekommenderas varmt!

Ellinor O
Annedal

Bra bemötande och lätt att få tag på!

Solomona K
Abrahamsberg

Jag hade förmånen att få Lovisa Ek som mäklare när jag sålde min lägenhet, och jag kan inte nog rekommendera henne. Från första mötet kände jag mig trygg med hennes professionella, glada och engagerade bemötande. Lovisa är otroligt kunnig och hennes erfarenhet sken igenom i varje steg av processen. Hon höll mig väl informerad och var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor, vilket gjorde att försäljningen kändes smidig och stressfri. Jag är oerhört tacksam för hennes insats och skulle gärna anlita henne igen i framtiden.

Fatemeh Z

Trevligt bemötande,kunnig och hjälpsam

Ove L

Snabb och lyhörd 👍👍 trevligt med en lugn norrlänning 😄

Johanna M
Abrahamsberg

Adam är en engagerad mäklare och hade från början en tydlig strategi. Han levererade på alla plan vad gäller tid, pris, säljmaterial och process. Adam var tillgänglig i dialogen, öppen och enkel att bolla med. Det i kombination med hans härliga personlighet gjorde försäljningen smidig och trygg!

Lasse P
Åkeslund

Malin är proffsig, håller en hög nivå, är ordningsam samt duktig på att kommunicera. Trots en seg marknad hade Malin en tydlig plan rätt igenom hela försäljningsprocessen.

Svar från Malin Siekkinen

Hej Lasse! Tusen tack för dina fina ord och rekommendation! Tack för att jag fick förtroendet att förmedla er fina lägenhet. Hoppas ni trivs bra i ert nya hus!

Sameh Talal Magdeldin A
Västra Skogen

Adam received our requirements and he understood what we wanted. He offered a viewing for the apartment in Wiboms väg 2 and it as up to our expectations and within the budget communicated. He explained clearly what is needed and expected from both us as the buyers and also the sellers. In general I would say that Adam was understanding, respectful and helpful too.

Doaa I
Västra Skogen

Adam was nice and ready to answer all my questions. He was supportive which make things clear for us.