Verifierad kund
Denna kund har fått en automatisk inbjudan om att lämna ett omdöme efter en genomförd affär. Reco kan verifiera att detta är en kund till företaget.
Fick den klippning och färg som jag önskade och resultatet blev tom lite över förväntan.
Personligt och trevligt bemötande! Härlig lokal med bästa utsikten
Reco tipsar!
Bojana har klippt mig i flera år, alltid med toppen resultat. Hon är alltid glad och positiv samt väldigt bra service. Tack Bojana!
Verifierad kund
Bra bemötande och mkt skicklig frisör
Verifierad kund
Sofia är bäst och ställer upp kväll som helgz alltid proffsigt resultat
Reco tipsar!
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. E
Trevlig bemötande
Klippning
Lyhörd
Bra Service
Skickar påminnelse och andra ändringar
Verifierad kund
Maria är en mycket duktig frisör. Jag rekommenderar henne varmt!
Reco tipsar!
Perfektion, som alltid!! Kan inte vara mer nöjd med håret.
Verifierad kund
Alltid trevligt bemötande och trevlig stämning.
Min frisör är professionell och lyhörd.Alltid trevligt att komma dit.
Verifierad kund
Snygg klippning, personligt profesionellt bemötande. Kul att gå till Studio Masoo.
Reco tipsar!
Jag klippte mig och färgade slingor. Karin var lyhörd och vänlig och resultatet blev bra men ljuset i salongen är lite märkligt så jag var l
Verifierad kund
Bra service trevligt bemötande, klippning blir
alltid till full belåtenhet.
Rekommenderar Studio Masoo allra varmast😀
Bästa salongen i Hammarby Sjöstad
Reco tipsar!
Elisa är vänlig och inlyssnande. Hon tar sitt jobb på stort allvar. Hon har en fin kommunikation med sin mentor vilket gör att jag känner mi
Verifierad kund
Alltid trevliga o professionella. Har gått hos dem sedan de öppnade och trivs väldigt bra med resultatet. Tjejerna är lyhörda och otroligt duktiga på sin sak.
Rekommenderar varmt!
Verifierad kund
Så fint bemötande och klippning! :)
Reco tipsar!
Proffsig, engagerad och utmärkt service! Otroligt duktig frisör,
Trevlig personal bra priaer
Bra tips om man fråga
Verifierad kund
Lugnt. Blir alltid nöjd.. professionell. Bra lokaler.
Reco tipsar!
Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör
Verifierad kund
Alltid lika trevligt att besöka Masoo!
Verifierad kund
Jag blev positivt bemött och klipp ingen blev perfekt.
Sponsor
Otroligt bra frisör. Håret är jättebra sedan jag började gå där för drygt 2 år sedan . Han är varsam med produkter, vilket gör att håret int
Verifierad kund
En lugn och trevlig miljö med positiv ock kunnig personal.. Jag är alltid nöjd. ❤️
Verifierad kund
Fantastiska tjejer och underbar service! :D
Reco tipsar!
Min dotter klippte sig hos Carolina & blev jättenöjd. Vi kommer snart tillbaka!
Verifierad kund
Maria är alltid proffsig och gör magi! Stort tack för fin färg och fräsch klippning!
Verifierad kund
Supernöjd som alltid med mitt besök. Trevligt och lyhört bemötande och fint resultat med både klipp och färg 🌟
Reco tipsar!
Sally upplevde jag som lyhörd och vänlig. Hon var inlyssnande och förtroendeingivande och jag fick mitt hår precis som jag ville ha det. Sal
Verifierad kund
Jag ser alltid fram emot mina besök på Studio Masoo. Salongen är så mysig och man sittar och tittar utöver vattnet medan Sofia trollar fram de finaste frisyrer. Sofia har varit min frisör i närmare 20 år, så det har blivit några gånger. Jag har alltid varit supernöjd med alla behandlingar -klippning, färgning, slingor och malalösa festfrisyrer. Kan varmt rekommenderas!
Proffsigt bemött. Hade bra idéer utifrån mina önskemål. Trevlig
Reco tipsar!
Så serviceminded och duktig, trots att jag kom in på salongen en vecka innan min boking (bokade fel dag..) så tog Jannike emot mig med målet
Verifierad kund
Service: topp. Hittar en tid börjar kan.
Kompetenser: utmärkta råd och förslag hur klippning o färg blir bäst i relation till person och naturliga färgskalor.
Sjöstadens bästa salong.
Verifierad kund
Nöjd med klippningen, bemötandet, utsikten, kort sagt är Masoo fantastiskt👌🏻
Reco tipsar!
Bara positiv. Linda är trevlig och tillmötesgående och lyssnar på vad man har för önskemål. Är väldigt nöjd.
Verifierad kund
Proffsiga och trevliga frisörer i en väldigt fin miljö.
Verifierad kund
Jättetrevlig personal och mycket fin lokal
Lätt att boka klippning
Håller alltid bokad tid
Härlig atmosfär
Fint läge i Hammarby Sjöstad
Duktiga frisörer/ alltid nöjd med klippningen
Reco tipsar!
Finns absolut ingen som Angie! ⭐️ Hon har gjort magi med mitt hår i snart säkert 10 år. Rekommenderar henne starkt 🥰
Verifierad kund
Studio Masoo håller alltid toppklass, och bjuder därtill på en vacker utsikt. Så nöjd!
Verifierad kund
Jag blir alltid supernöjd! Proffsiga ochkunniga frisörer.
Reco tipsar!
Kompetent, trevlig, proffsig och ger bra tips och råd. Kan varmt rekommendera Claudia.
Verifierad kund
Bästa salongen , har gått hos Maria flera år hon är fantastisk! Gör alltid det lilla extra, men står också ut med mig som har haft samma frisyr i 20 år typ😁 Bästa.läget i Sjöstaden & trevlig avslappnad stämning kan det bli bättre?!
Verifierad kund
Trevligt och välkomnande besök. Duktig frisör.
Reco tipsar!
Trevlig och jätteduktig! Kan verkligen rekommendera!
Verifierad kund
Bästa frisören Anette, och sååå trevlig!
Verifierad kund
Mycket trevlig salong med duktga frisörer!
Reco tipsar!
Mona är en otroligt professionell och skicklig frisör.
Hon kommer med egna synpunkter och förslag på vad som passar mig bäst.
Hon lyssna
Verifierad kund
Jättetrevlig och duktig frisör. Ljusa och rena fina lokaler. Jag ska gå dit igen.
Verifierad kund
Trevligt proffsigt bemötande i fräsch lokal.Mycket nöjd med resultatet.
Reco tipsar!
Otroligt trevlig och kompetent frisör. Lyhörd för mina tankar och kom med egna tips. Kom väl överens och jag gick därifrån mer än nöjd. Komm
Verifierad kund
Alltid nöjd! Superproffsigt, kunnigt, trevligt och vid tider som funkar för mig. Absolut högsta betyg rakt igenom!
Verifierad kund
Alltid proffessionellt och personligt bemötande och man är alltid nöjd när man går därifrån.
Reco tipsar!
She's the best at her game and makes every experience an amazing one!
Verifierad kund
Fantastiskt bemötande och så snygg frisyr! Tack!
Verifierad kund
Superkompetenta frisörer, avslappnad och väldigt trevlig atmosfär
Reco tipsar!
Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man
Verifierad kund
Har gått till Maria i flera år och är alltid lika nöjd med resultatet. Kan varmt rekommendera henne och Studio Masoo.
Verifierad kund
Jag har aldrig varit så nöjd som efter ett besök hos Maria. Väldigt nogran! Maria lyssnar ställer frågor. kan även säga från om man önskar sig nåt knasigt. Men det bästa är att hon har ett långsiktig skapande. Som gör att håret är lika snyggt till nästa gång. man besöker.
Verifierad kund
Bästa salongen i Sjöstaden , trevligaste personalen & finaste utsikten.
Verifierad kund
Professionella, duktiga, känner mig och vad jag trivs med, kan mitt hår. Alltid trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!
Verifierad kund
Som alltid möttes jag av vänlighet och professionalism. Fick mitt hår klippt i samråd med frisören. Bra resultat!
Verifierad kund
Jag har varit kunde hos Sofia i över 15 år och hon är det bästa!
Verifierad kund
Jag känner mig alltid väl omhändertagen!
Jag bjir vänligt bemött, de är lyhörda för mina önskemål och ger det lilla extra som bidrar till en positiv upplevelse.
Verifierad kund
Fantastisk personal, trevligt bemötande och professionellt.
Verifierad kund
Bästa servicen, alltid supernöjd och alltid ett fantastiskt bemötande!
Verifierad kund
Therese är alltid lika härlig och fantastisk att besöka. Så nöjd med resultatet
Verifierad kund
Känner mig sedd och förstådd vad jag vill ha och frisören kommer med bra förslag. Slutresultatet blir alltid över förväntan. Trevliga frisörer, mysig miljö och den kalla chailatten var kanon!
Verifierad kund
Som stamkund får jag alltid ett varmt välkomnande
Förväntning:att vi ska hitta på något nytt och MAsoo
Lyssnar och vi kommer gemensamt fram till något bra
Upplevelse avslappnande miljö och behandling
Jsg köper klippning slingor bottenfärg och bryn
Verifierad kund
Alltid blir man trevligt bemött . De frisörer jag haft är mycket kunniga och proffsiga.Härlig lokal.